12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

EXCELENT! Valea Bârgăului are ginecolog „școlit” în Franța si Belgia. Anomaliile fetale și infertilitatea, printre specializări

Echipa de medici a Dispensarului din Prundu Bârgăului se mărește cu sosirea doctorului Victor Grigori Juncu, specialist în obstretică-ginecologie. A tratat anomalii fetale și infertilitatea, fiind școlit în străinătate.

Victor Grigori Juncu a urmat studiile peste granițe la Université libre de Bruxelles, în Belgia și la Université Paris Descartes unde a studiat fenomenul infertilității și anomaliile fetale.

Medicul a început în 2021 un doctorat în științe medicale, specializarea obstretică-ginecologie, pe care îl va finaliza în 2025.

De la finalul anului 2022 s-a alăturat echipei de medici de la Prundu Bârgăului, din cadrul dispensarului comunei, unul modern, construit după standarde europene. Valoarea investiției s-a ridicat la peste 3,8 milioane de euro și a fost inaugurat în 2021, iar în cadrul său sunt reuniți medici care tratează pacienți și la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

„Stimați cetățeni!

O veste bună pentru locuitorii de pe Valea Bârgăului! Dispensarul Prundu Bârgăului va avea un medic nou, de la Târgu Mureș! Dacă aveți nevoie de un consult ginecologic sau doriți un specialist care să vă monitorizeze sarcina, Dr. Victor Grigori Juncu – medic specialist Obstetrică-Ginecologie vă va gestiona cu atenție toate problemele cu care vă confruntați.

Specializat în Franța și Belgia, în domenii precum anomalii fetale sau infertilitate, Dr. Victor Grigori Juncu vă va oferi cele mai bune sfaturi și îngrijiri.

Numarul de telefon pentru programari este acelasi ca si pentru Cardiologie la Dr. Orzan Marius 0756896651sau 0744405448”, a transmis primarul comunei Prundu Bârgăului, Dorel Crișan.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?