-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

EXCELENT! Valea Bârgăului are ginecolog „școlit” în Franța si Belgia. Anomaliile fetale și infertilitatea, printre specializări

Echipa de medici a Dispensarului din Prundu Bârgăului se mărește cu sosirea doctorului Victor Grigori Juncu, specialist în obstretică-ginecologie. A tratat anomalii fetale și infertilitatea, fiind școlit în străinătate.

Victor Grigori Juncu a urmat studiile peste granițe la Université libre de Bruxelles, în Belgia și la Université Paris Descartes unde a studiat fenomenul infertilității și anomaliile fetale.

Medicul a început în 2021 un doctorat în științe medicale, specializarea obstretică-ginecologie, pe care îl va finaliza în 2025.

De la finalul anului 2022 s-a alăturat echipei de medici de la Prundu Bârgăului, din cadrul dispensarului comunei, unul modern, construit după standarde europene. Valoarea investiției s-a ridicat la peste 3,8 milioane de euro și a fost inaugurat în 2021, iar în cadrul său sunt reuniți medici care tratează pacienți și la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

„Stimați cetățeni!

O veste bună pentru locuitorii de pe Valea Bârgăului! Dispensarul Prundu Bârgăului va avea un medic nou, de la Târgu Mureș! Dacă aveți nevoie de un consult ginecologic sau doriți un specialist care să vă monitorizeze sarcina, Dr. Victor Grigori Juncu – medic specialist Obstetrică-Ginecologie vă va gestiona cu atenție toate problemele cu care vă confruntați.

Specializat în Franța și Belgia, în domenii precum anomalii fetale sau infertilitate, Dr. Victor Grigori Juncu vă va oferi cele mai bune sfaturi și îngrijiri.

Numarul de telefon pentru programari este acelasi ca si pentru Cardiologie la Dr. Orzan Marius 0756896651sau 0744405448”, a transmis primarul comunei Prundu Bârgăului, Dorel Crișan.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.