4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Conducerea Hotelului Metropolis: „Am depășit cu succes o perioadă grea. Hotelul este condus de o echipă nouă, cu toată legitimitatea”

Potrivit conducerii Hotelului Metropolis, unitatea de cazare a depășit cu succes o perioadă grea, este pe mâinile unei echipe noi, care oferă mai departe oaspeților servicii de 5 stele, cum i-a obișnuit de-a lungul anilor.

Conducerea Hotelului Metropolis a remis un comunicat de presă, în care îi asigură pe oaspeții care îi trec pragul că vor avea parte în continuare de serviciile de 5 stele cu care i-a obișnuit:

„În contextul informațiilor apărute în presa locală, conform cărora Primăria Municipiului Bistrița solicită falimentul Hotelului Metropolis, dorim să facem următoarele precizări:

Hotel Metropolis a depășit cu succes o perioadă grea și acum este condus de o echipă nouă, cu toată legitimitatea, care oferă mai departe oaspeților noștri servicii de 5 stele, așa cum v-am obișnuit de-a lungul anilor.

Vă asigurăm că am depășit perioada de tranziție, iar noua echipă face ca timpul petrecut în hotelul nostru să fie cât mai plăcut, iar serviciile oferite să se ridice la nivelul exigenţelor de 5 stele.

Cele 57 de camere din structura Hotelului Metropolis sunt pregătite astăzi să-și primească oaspeții într-un cadru elegant, de poveste, mai intim, mai prietenos.

Hotel Metropolis rămâne același loc călduros și primitor, iar de îndată ce oaspeții noștri pășesc în lobby barul nostru li se întărește convingerea că au facut alegerea potrivită pentru sejurul lor. Ne place să spunem că mobilierul cald, confortabil și familiar se prezintă ca o extensie a sufrageriei oaspeților noștri, un loc perfect unde poti să citești o carte, să lucrezi, să te întâlnești cu prieteni sau parteneri de afaceri, iar selecția fină de băuturi se pliază perfect pe gusturile cunoscătorilor.

Cadrul rafinat repoziționează Restaurant Metropolis ca locaţia ideală pentru întâlnirile private, mesele de afaceri sau orice alt tip de eveniment. Varietatea preparatelor culinare şi a specialităţilor internaţionale le lăsăm în seama maeştrilor noştri bucătari, care vă aduc la mic dejun, prânz sau cină preparatele de 5 stele din noul meniu semnat „Jacqueline”.

Centrul nostru SPA este deschis în acest moment parțial, oaspeții noștri având acces la sala de fitness, saună, masaje de relaxare și servicii de înfrumusețare, iar în curând vom redeschide și piscina aflată în acest moment în curs de reparații și modernizare.

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul, oricând, și să vă bucurați de experiența de 5 stele marca Hotel Metropolis.”

Bistrițeanul.ro a arătat zilele trecute cum Primăria Bistrița cere, în premieră în istoria instituției, falimentul singurului hotel de 5 stele din oraș. Municipalitatea impută o datorie dubioasă de 1,8 milioane de lei, întinsă pe mai mulți ani, care cumulează mai multe tipuri de impozite. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...