18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

GLOBAL EXCHANGE CASH – schimburi valutare rapide, cu curs negociabil, în Bistrița, Beclean și Prundu Bârgăului

Dacă aveți nevoie să vindeți sau să cumpărați valută, de Luni până Sâmbătă, și sunteți în Bistrița, Beclean sau Prundu Bârgăului vă puteți baza pe casele de schimb valutar GLOBAL EXCHANGE CASH, unde veți găsi inclusiv cursuri negociabile, atât la vânzare, cât și la cumpărare. Recunoașteți casele lor de schimb după culorile galben – negru în care sunt personalizate fațadele și cu un telefon dat înainte puteți afla cursul din fiecare moment al zilei.

Casele de schimb valutar GLOBAL EXCHANGE CASH sunt administrate de o firmă din Bistrița, care și-a propus nu doar să ofere zilnic un curs reciproc avantajos celor care au de cumpărat sau vândut valută, dar să le ofere și posibilitatea de a negocia schimbul. În plus, sunt ușor de găsit în Bistrița, Beclean și Prundu Bârgăului.

În Bistrița, sunt deschise două case de schimb valutar în culorile galben – negru, în partea de sus și de jos a orașului, respectiv pe str. Iosif Vulcan, nr. 1 (lângă magazinul de telecomenzi) și pe str. Năsăudului, nr. 5 A (colț cu Cerbului, lângă pizzerie).

Dacă sunteți din Beclean sau ajungeți prin zonă și aveți nevoie urgent de serviciile unui schimb valutar, găsiți punctul GLOBAL EXCHANGE CASH chiar în centrul orașului, vizavi de steagul uriaș, respectiv pe str. 1 Decembrie 1918, lângă Oficiul Poștal.

În Prundu Bârgăului, casa de schimb valutar GLOBAL EXCHANGE HOUSE este pe str. Principală care traversează localitatea, tot în centru, lângă BetZone.

Valutele care se pot schimba la oricare din schimburile lor valutare sunt Euro (EUR), Dolar (USD), Lire Sterline (GBP), Franci Elvețieni (CHF) și Forinți (HUF).

IMPORTANT: Deoarece pe parcursul unei zile cursul valutar se poate schimba de mai multe ori, înainte de a merge la punctul de schimb GLOBAL EXCHANGE CASH puteți verifica telefonic cotația valutei și suma dorită, la tel. 0741.776.669

Vă reamintim că puteți inclusiv negocia cursul de schimb, atât la vânzare, cât și la cumpărare.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...