8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Gloria caută voluntari pentru retragerea lui Elisei și turneul internațional. Află cum te poți înscrie

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a deschis lista pentru persoanele care își doresc să fie voluntari în cadrul turneului organizat la Bistrița de către clubul sportiv, dar și al retragerii lui Valentina Ardean Elisei din 16 august.

Gloria își lărgește astfel familia și așteaptă toți doritorii să se înscrie pe o listă publicată pe pagina oficială a clubului.

Voluntarii vor ajuta la organizarea și bunul mers la turneului internațional organizat la Bistrița, în noua Sală Polivalentă, unde invitate sunt Metz, Ferencvaros și Râmnicu Vâlcea.

Înainte de turneu, voluntarii vor ajuta la bunul mers al retragerii organizate de Gloria pentru Valentina Ardean Elisei.

„Vă doriți să fiți parte din organizarea evenimentului de deschidere al noului Complex Sportiv de la Unirea, meciul de retragere al Valentinei Ardean Elisei, prezentarea lotului Gloriei 2018 și turneul internațional din perioada 19-21 august?
Vreți să ne fiți aproape și la partidele care vor urma?”, a transmis clubul.

Dacă ești interesat, completează formularul de mai jos:

https://forms.gle/Dmwx3VzbfGdjtgn6A

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.