14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Gloria caută voluntari pentru retragerea lui Elisei și turneul internațional. Află cum te poți înscrie

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a deschis lista pentru persoanele care își doresc să fie voluntari în cadrul turneului organizat la Bistrița de către clubul sportiv, dar și al retragerii lui Valentina Ardean Elisei din 16 august.

Gloria își lărgește astfel familia și așteaptă toți doritorii să se înscrie pe o listă publicată pe pagina oficială a clubului.

Voluntarii vor ajuta la organizarea și bunul mers la turneului internațional organizat la Bistrița, în noua Sală Polivalentă, unde invitate sunt Metz, Ferencvaros și Râmnicu Vâlcea.

Înainte de turneu, voluntarii vor ajuta la bunul mers al retragerii organizate de Gloria pentru Valentina Ardean Elisei.

„Vă doriți să fiți parte din organizarea evenimentului de deschidere al noului Complex Sportiv de la Unirea, meciul de retragere al Valentinei Ardean Elisei, prezentarea lotului Gloriei 2018 și turneul internațional din perioada 19-21 august?
Vreți să ne fiți aproape și la partidele care vor urma?”, a transmis clubul.

Dacă ești interesat, completează formularul de mai jos:

https://forms.gle/Dmwx3VzbfGdjtgn6A

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?