1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Mergea spre Lechința când a dispărut fără urmă. Voi l-ați văzut?

A fost anunțată dispariția unui bărbat din Cămărașu, județul Cluj, care se deplasa către comuna Lechința în data de 1 august, însă nu a mai fost găsit.

Bărbatul are 59 de ani, iar numele său este Michi Felician Ovidiu. Îl puteți recunoaște după următoarele semnalmente: înălțime 1,60 m, 60-70 kg, ochi verzi, mustață, început de calviție, conform www.dej24.ro.

Acesta a dispărut fără urmă la începutul august, când a anunțat că se deplasează în comuna Lechința, județul Bistrița-Năsăud.

Pe brațul drept are un tatuaj care reprezintă un tanc, iar pe brațul stâng prenumele „Claudia „și litera „G”.

La momentul plecării era îmbrăcat cu geacă neagră, pantaloni negri, bluză de culoare gri și pantofi negri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Foto: Dej24.ro

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Acum o luna l-am adus din Corvinesti in Lechinta, era cu un acordeon.
    Zicea ca a fost la pastorul vacilor din Corvieesti pe care il cunostea
    Incercati acolo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...