8.4 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Gloria scoate spectaculos Dejul din Cupa României la 11 metri

Echipa de fotbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a scos din Cupa României echipa din Liga 2, Unirea Dej. Meciul s-a jucat pe o ploaie măruntă pe Stadionul Jean Pădureanu din Bistrița, începând cu ora 16:30.

Echipa Gloriei de fotbal care activează în Liga 3, seria X, a reușit să învingă Unirea Dej, unul dintre liderii Ligii 2 în exercițiu, după un meci frumos care confirmă pentru Gloria că Falub este antrenorul potrivit, iar transferurile noi nu au fost în zadar.

Meciul a început timid pentru ambele echipe. Atât Gloria cât și Dejul au jucat în primele câteva zeci de minute timorat, fără prea multă agresivitate în joc și fără prea multe faze spectaculoase. La finalul primei reprize a început un moment bun pentru Gloria care a ratat o lovitură cu capul din 6 metri.

Intrați la pauză cu 0-0, băieții lui Falub s-au întors pe teren mai motivați să bată o echipă cu mult mai bogată și puternică decât Gloria Bistrița. În a doua repriză a curs cu faze frumoase și ocazii de gol.

După mai bine de 90 de minute, scorul a rămas identic ca la începutul meciului, adică 0-0. Fiind meci din Cupa României, au fost adăugate două reprize de prelungiri, iar în final au fost bătute loviturile de la 11 metri.

La încheierea timpului regulamentar de joc și a celor două reprize de prelungiri, scorul a fost egal 0-0, fiind nevoie de lovituri de departajare pentru a se decide echipa care trece de faza a 3-a a Cupei României. Au înscris pentru Gloria 2018 de la punctul cu var Antoniu Manolache, Bogdan Vasile și Abdul Wamab Adam, în timp ce portarul Flaviu Bodea a apărat două penalty-uri.

Cupa României, diferită față de alți ani

Conform unei decizii privind desfășurarea meciurilor de Cupa României, anul acesta a venit cu un nou format. În competiție se înscriu echipe din cele trei divizii ale fotbalului românesc, respectiv Liga 3, 2 și Superliga. Diferit față de alți ani, nu se mai joacă meciurile tur-retur, ci un singur meci începând cu turul 1 și până în ultimul tur.

Gloria s-a calificat în turul 4 al Cupei. Bistrița va întâlni pe 23 septembrie CSM Satu Mare, liderul clasamentului din seria X a Ligii 3, acolo unde activează și Bistrița.

foto: Cristina Vlasa/CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...