0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Gloria scoate spectaculos Dejul din Cupa României la 11 metri

Echipa de fotbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a scos din Cupa României echipa din Liga 2, Unirea Dej. Meciul s-a jucat pe o ploaie măruntă pe Stadionul Jean Pădureanu din Bistrița, începând cu ora 16:30.

Echipa Gloriei de fotbal care activează în Liga 3, seria X, a reușit să învingă Unirea Dej, unul dintre liderii Ligii 2 în exercițiu, după un meci frumos care confirmă pentru Gloria că Falub este antrenorul potrivit, iar transferurile noi nu au fost în zadar.

Meciul a început timid pentru ambele echipe. Atât Gloria cât și Dejul au jucat în primele câteva zeci de minute timorat, fără prea multă agresivitate în joc și fără prea multe faze spectaculoase. La finalul primei reprize a început un moment bun pentru Gloria care a ratat o lovitură cu capul din 6 metri.

Intrați la pauză cu 0-0, băieții lui Falub s-au întors pe teren mai motivați să bată o echipă cu mult mai bogată și puternică decât Gloria Bistrița. În a doua repriză a curs cu faze frumoase și ocazii de gol.

După mai bine de 90 de minute, scorul a rămas identic ca la începutul meciului, adică 0-0. Fiind meci din Cupa României, au fost adăugate două reprize de prelungiri, iar în final au fost bătute loviturile de la 11 metri.

La încheierea timpului regulamentar de joc și a celor două reprize de prelungiri, scorul a fost egal 0-0, fiind nevoie de lovituri de departajare pentru a se decide echipa care trece de faza a 3-a a Cupei României. Au înscris pentru Gloria 2018 de la punctul cu var Antoniu Manolache, Bogdan Vasile și Abdul Wamab Adam, în timp ce portarul Flaviu Bodea a apărat două penalty-uri.

Cupa României, diferită față de alți ani

Conform unei decizii privind desfășurarea meciurilor de Cupa României, anul acesta a venit cu un nou format. În competiție se înscriu echipe din cele trei divizii ale fotbalului românesc, respectiv Liga 3, 2 și Superliga. Diferit față de alți ani, nu se mai joacă meciurile tur-retur, ci un singur meci începând cu turul 1 și până în ultimul tur.

Gloria s-a calificat în turul 4 al Cupei. Bistrița va întâlni pe 23 septembrie CSM Satu Mare, liderul clasamentului din seria X a Ligii 3, acolo unde activează și Bistrița.

foto: Cristina Vlasa/CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...