25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Gumix Net: Lichidare de stoc la anvelopele de iarnă! Plus super accesorii, perfecte pentru mașina ta!

Se apropie încet primăvara. Iar printre lucrurile ce trebuie pregătite, e și mașina ta! GumixNet îți oferă accesorii extraordinare. Mai mult, te poți aproviziona, din timp, cu anvelope pentru iarna viitoare. Au lichidare de stoc și oferte de nerefuzat.

Vine, vine primăvara! Iar omul responsabil își pregătește tot ce are în jur pentru anotimpul care urmează. Chiar și mașina.

Și unde ai putea să găsești acesoriile perfecte pentru înfrumusețarea și siguranța mașinii tale, dacă nu la Gumix Net? Aici găsești aditivi pentru performanța motorului, cât și alte produse chimice. De asemenea poți cumpăra becuri auto, siguranțe, chingi, ștergătoare, spray de bord, produse de îngrijire tapițerii și piele, cât și accesorii pentru mașină, suport telefon, scrumieră, suport pahar, încărcător telefon.

Iar ca să vezi că cei de la Gumix Net chiar țin la clienții lor, au o ofertă extraordinară, pentru ca aceștia să se poată conforma legii.

„Mai mult de atât, vrem ca fiecare din clienții noștri să respecte normele impuse de lege și să nu riște amenzi pentru chestiuni care ar fi putut fi evitate, astfel că setul de urgență care include trusa medicală, stingător de incendiu, vestă și triunghi le puteți achiziționa la un preț promoțional de 89 lei/set.” anunță cei de la Gumix Net.

Și mai este un aspect! Omul gospodar își face iarna car și vara sanie! Tocmai de aceea, îți poți achiziționa anvelopele pentru următoarea iarnă, încă de pe acum! Și nu ai motive să nu o faci, pentru că cei de la Gumix Net au lichidare de stoc și oferte de nerefuzat. Chiar și anvelopele de vară au prețuri atractive.

Am pregătit pentru clienții noștri cele mai bune oferte pentru anvelopele de vară. Mai mult, la anvelopele de iarnă avem LICHIDARE DE STOC. Și, dacă le cumpărați în perioada 14 februarie – 1 martie, indiferent că sunt anvelope de vară sau de iarnă, montajul pe jantă este cadou din partea noastră!”, promit cei de la Gumix Net.

Așadar, dați o fugă pe Drumul Cetății nr. 65, în apropierea intersecției cu strada Tărpiului. Când veți ieși de la ei veți avea o mașină sigură și înfrumusețată pentru primăvară!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.