14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Haine şi accesorii fake, găsite de polițiști într-un magazin din Bistrița

Ieri, în urma unei sesizări a Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud, polițiștii au efectuat un control la un magazin din Bistrița, unde au descoperit haine şi accesorii fake, expuse spre vânzare.

În urma unei sesizări a Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud, polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat ieri controale la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, administrată de o bistrițeancă de 32 de ani, unde funcţionează un magazin.

„La fața locului, au fost descoperite ca fiind expuse spre vânzare, diferite articole de îmbrăcăminte şi accesorii care poartă reprezentări grafice ce indică mărci notorii identice sau similare cu mărcile larg cunoscute în România, reprezentări grafice specifice şi asemănătoare unor branduri producătoare de produse de lux sau premium.

Produsele erau oferite la preţuri net inferioare celor originale regăsite în comerţ, fiind ambalate şi etichetate în mod asemănător produselor noi regăsite în magazine, fără a deține autorizații sau licenţe din partea titularilor de mărci, în vederea punerii lor în circulaţie”, potrivit IPJ BN.

În urma verificărilor efectuate în magazin, au fost ridicate în vederea confiscării 44 articole de îmbrăcăminte.

Polițiștii de la investigarea criminalității economice continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?