10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FII REPORTER – Și-au amenajat ”dormitor” în halta CFR de pe strada Andrei Mureșanu

Halta CFR de pe strada Andrei Mureșanu a fost transformată zilele acestea în ”dormitor” de câteva persoane fără adăpost, spre indignarea călătorilor. Aceștia au lăsat în urma lor o mizerie de nedescris, însă angajații CFR s-au mobilizat și au igienizat zona.

Oamenii fără adăpost sunt mereu inventivi și găsesc soluții practice pentru a se adăposti de căldură, dar și pe timpul nopții. O cititoare ne-a semnalat faptul că pe halta CFR de pe strada Andrei Mureșanu au pus stăpânire recent mai multe persoane fără adăpost, au adus cartoane, o saltea și și-au improvizat un culcuș, spre nemulțumirea bistrițenilor care locuiesc în zonă, dar și a călătorilor.

Din fericire, zona ticsită de gunoaie a fost abandonată de oamenii străzii și ulterior curățată de către angajații CFR, care nu sunt la prima intervenție de acest fel, susține cititoarea noastră.

Problemele cu mizeria lăsată în urma lor de cei fără adăpost sunt frecvente și în apropierea Gării Bistrița, în special în zona industrială, unde aceștia dorm chiar și sub cerul liber.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!