24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

FII REPORTER – Și-au amenajat ”dormitor” în halta CFR de pe strada Andrei Mureșanu

Halta CFR de pe strada Andrei Mureșanu a fost transformată zilele acestea în ”dormitor” de câteva persoane fără adăpost, spre indignarea călătorilor. Aceștia au lăsat în urma lor o mizerie de nedescris, însă angajații CFR s-au mobilizat și au igienizat zona.

Oamenii fără adăpost sunt mereu inventivi și găsesc soluții practice pentru a se adăposti de căldură, dar și pe timpul nopții. O cititoare ne-a semnalat faptul că pe halta CFR de pe strada Andrei Mureșanu au pus stăpânire recent mai multe persoane fără adăpost, au adus cartoane, o saltea și și-au improvizat un culcuș, spre nemulțumirea bistrițenilor care locuiesc în zonă, dar și a călătorilor.

Din fericire, zona ticsită de gunoaie a fost abandonată de oamenii străzii și ulterior curățată de către angajații CFR, care nu sunt la prima intervenție de acest fel, susține cititoarea noastră.

Problemele cu mizeria lăsată în urma lor de cei fără adăpost sunt frecvente și în apropierea Gării Bistrița, în special în zona industrială, unde aceștia dorm chiar și sub cerul liber.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.