8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

HANDBAL: Gloria face un pas mic și important în clasament după victoria împotriva Craiovei 

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a avut parte de încă un meci dificil, acasă, cu SCM Craiova, duel care s-a desfășurat vineri, 6 mai, în Sala Polivalentă din Bistrița începând cu ora 16:00.

Gloria a părut mai relaxată și montată în meciul cu Craiova de acasă. Rezultatul bun al partidei dă inclusiv speranțe ca fetele lui Horațiu Pașca să facă o figură frumoasă și cu CSM București, campioana României, în Cupa României FAN Curier, chiar dacă o victorie pare imposibilă.

Fără prea multe greșeli și ratări, bistrițencele au fost peste fetele antrenate de Bogdan Burcea și a ieșit un joc constructiv și echilibrat.

Momentan Gloria se află pe cea de-a șaptea poziție în clasamentul Ligii Florilor MOL după 23 de etape jucate, adunând 35 de puncte. Zalăul este foarte aproape să o depășească, astfel încât Gloria cade pe 8, însă este salvată total de la zona „roșie”, având un avans de 14 puncte.

Au marcat pentru Gloria 2018: Laura Moisă – 6 goluri, Nina Zulic – 5, Bianca Bazaliu – 4, Nicoleta Dincă – 4, Sonia Seraficeanu – 2, Jovana Kovacevic – 2, Almudena Rodriguez – 2, Florina Chintoan – 1, Maria Tanc – 1, Ana Maria Iuganu – 1

Gloria Bistrița 28-21 SCM Craiova (16-9 Pauză)

Foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud/Facebook

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: