32.3 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

REDUCERILE de weekend se reiau la Petrolium Năsăud

Vrei să mergi weekendul acesta la munte, la părinți sau cumpărături? Benzinăria Petrolium Năsăud te ajută să faci economie inclusiv la carburant, cu un preț special, de weekend: 7,69 lei benzina și 8,59 de lei motorina.

De mâine de la ora 09:00 și până duminică seara, Benzinăria Petrolium Năsăud vă așteaptă cu prețuri mici, mici, la pompă. Astfel, dacă plănuiți să mergeți la munte, la părinți sau la cumpărături, Petrolium Năsăud vă ajută să faceți o mică economie la carburant.

Mâine și duminică veți găsi litrul de benzină la 7,69 de lei, iar litrul de motorină 8,59 de lei. Aceasta nu este singura veste bună: prețurile acestea le veți găsi în fiecare weekend la Petrolium Năsăud.

Benzinăria din Năsăud a început cu prețuri speciale în timpul weekendurilor încă de anul trecut, iar acest obicei nu a făcut altceva decât să le aducă clienți fideli.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...