20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

HANDBAL: Gloria, înfrântă greu de a treia cea mai bună echipă din lume

Gloria a jucat vineri seara de la ora 18:00 o partidă amicală contra Metz Handbol, ocupanta locului 3 din Champions League. A pierdut, însă a câștigat jucătoare, iar echipa este în plină formare, pe un drum bun.

Metz nu a avut milă de Gloria de la primul până la ultimul fluier. A turat motoarele, a arătat handbal de calitate și de înaltă clasă. Gloria a fost aproape de Metz la începutul și la finalul partidei, însă cel mai bun a câștigat pentru a se califica în finala mare a Turneului Gloria 100.

Bistrițencele au prezentat un handbal rapid și modern, însă au un impediment, probabil și cauza eșecului cu Metz: aruncările de la 7 metri.

Cea care a reușit să înscrie de la 7 metri este junioara Munteanu care a păcălit toți portarii echipei din Franța.

Bistrițencele au ratat 5 aruncări de la 7 metri, iar fructificarea lor ar fi însemnat victoria pentru Gloria.

Cristina Laszlo, Arruda din poartă și Nina Zulic au avut o formă bună în partidă și au tras echipa după ele, iar experiența jucătoarelor care sunt de mult în tabăra bistrițeană a contat mult pentru scorul final.

La pauză, Metz avea 6 goluri avantaj, scor 16-10, iar la finalul partidei Gloria s-a apropiat și a terminat partida mai mult victorioasă decât învinsă, cu spectacol și degajare, cu un public mulțumit și câteva reușite de palmares. Scor final: 29-27 pentru Metz.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!