25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

HANDBAL: Retragerea lui Elisei și turneul internațional susținut la Bistrița, cu intrare liberă!

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se pregătește pentru regalul handbalistic de la retragerea Valentinei Ardean Elisei și turneul internațional susținut la Sala Sporturilor din Unirea. Intrarea la ambele evenimente este liberă pentru public.

Intrarea în sală și ocuparea locurilor se va face în baza unor invitații puse la dispoziție de către Gloria Bistrița, modalitatea de obținere a acestora fiind prezentată de către clubul sportiv.

Retragerea Valentinei Ardean Elisei are loc pe 16 august la Sala Polivalentă din Unirea. Alice ne invită la retragerea organizată de ultimul club la care a activat în calitate de jucătoare. Evenimentul începe la ora 16:00. Sunt invitate mai multe handbaliste de top din România și din străinătate, foste și actuale colege ale lui Alice.

În perioada 19 și 21 august, la Bistrița se vor duela echipe din străinătate și din Liga Florilor MOL, cu performanțe notabile în handbal. La Bistrița fac deplasarea pentru competiția amicală Metz, Ferencvarosi și SCM Râmnicu Vâlcea.

Gloria organizează în august un turneu internațional cu echipe din Champions League

„Pentru că ne-ați fost permanent alături și ne-ați susținut necondiționat, ne dorim să ne bucurăm împreună ca o mare familie și la meciul de retragere al Valentinei Ardean Elisei, prezentarea lotului cu care abordăm noul sezon competițional dar și la turneul internațional din perioada 19-21 august.

Intrarea la ambele evenimente sportive va fi LIBERĂ, în baza unor invitații!

În cursul zilei de mâine vom reveni cu detalii privind modalitatea prin care puteți intra în posesia invitațiilor dar și linkul pentru rezervarea on-line”, au comunicat oficialii Gloriei pe pagina de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...