2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Lorant Sas: „Partidul REPER este de azi un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană și dreaptă”

Potrivit deputatului Lorant Sas, partidul REPER, căruia i s-a alăturat de curând, este înființat oficial de azi, după primirea hotărârii definitive de la Tribunaul București.

Partidul REPER este, de azi, înființat oficial, după primirea hotărârii definitive, la doar două luni de la depunerea actelor la Tribunalul București.

Cei cinci fondatori ai organizației – europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dacian Cioloş, Dragoș Tudorache și Alin Mituța- le mulțumesc pentru încredere tuturor celor care s-au alăturat deja REPER pe site-ul partidului – www.partidulreper.ro – și anunță începerea dezbaterilor pe documentele de funcționare ale partidului, precum statutul, într-un proces transparent și deschis.

REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană și dreaptă pentru toți cetățenii ei. Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu soluții şi pentru cei expuși sărăciei care nu pot face față creșterii prețurilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar şi cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creează sau dezvoltă o afacere în România.

Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă. Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil. Un partid care înțelege și sprijină copiii și tinerii, dar care gândeşte şi programe pentru ca seniorii să aibă o viață activă şi demnă.

Un partid care se concentrează pe soluții concrete pentru educație, sănătate şi mediu, pe o administrație mai eficientă și responsabilă. Un partid pentru cei de acasă, dar și pentru românii care au fost nevoiți să plece în afara țării, un partid cu soluții pe termen lung pentru agricultorii români.

Intră pe www.partidulreper.ro și alătură-te comunității noastre.

Ne poți urmări și pe rețelele sociale:

https://www.facebook.com/PartidulReperBN/

Instagram.com/PartidulREPER

twitter.com/PartidulREPER

https://t.me/partidulreper

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. In doi ani ajunge cine trebuie la sefia lui si l distruge …de raman tot doua partide identice si la ffl ca acum la guvernare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...