1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

27 de bistrițeni, pregătiți să intervină pe stradă din 1 septembrie, în caz de urgență medicală

Prima serie de bistrițeni care s-au înscris în programul „Există un erou în fiecare dintre voi” a terminat cursurile de prim ajutor. Cei 27 de bistrițeni vor putea interveni pe stradă în caz de urgență medicală, din 1 septembrie.

27 de bistrițeni au finalizat deja cursurile de prim ajutor, prin programul „Există un erou în fiecare dintre voi”. Inițiatoarea programului este Asociația Societatea de Salvare București și presupune intervenția pe stradă, în cazul unei urgențe medicale, până la sosirea echipajelor medicale specializate.

Bistrița este singurul oraș, exceptând Bucureștiul, unde a fost implementat acest program. Salvatorii voluntari vor avea acces și la defibrilatoare automate, care vor fi amplasate în mai multe puncte strategice din oraș.

Ce 27 vor interveni la urgențele medicale din spațiul public începând din 1 septembrie. Printre bistrițenii care s-au înscris la primele cursuri de prim ajutor se numără și primarul Ioan Turc.

Vă mai puteți înscrie la cursurile de prim ajutor pentru a face parte din echipă, downloadând din playstore aplicația „ExistaUnErou” și urmând indicațiile de acolo.

 Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Din 1 septembrie, bistrițenii cărora li se face rău pe stradă au mai multe șanse la viață. Primarul Turc, printre „salavatorii” de pe stradă

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...