2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

27 de bistrițeni, pregătiți să intervină pe stradă din 1 septembrie, în caz de urgență medicală

Prima serie de bistrițeni care s-au înscris în programul „Există un erou în fiecare dintre voi” a terminat cursurile de prim ajutor. Cei 27 de bistrițeni vor putea interveni pe stradă în caz de urgență medicală, din 1 septembrie.

27 de bistrițeni au finalizat deja cursurile de prim ajutor, prin programul „Există un erou în fiecare dintre voi”. Inițiatoarea programului este Asociația Societatea de Salvare București și presupune intervenția pe stradă, în cazul unei urgențe medicale, până la sosirea echipajelor medicale specializate.

Bistrița este singurul oraș, exceptând Bucureștiul, unde a fost implementat acest program. Salvatorii voluntari vor avea acces și la defibrilatoare automate, care vor fi amplasate în mai multe puncte strategice din oraș.

Ce 27 vor interveni la urgențele medicale din spațiul public începând din 1 septembrie. Printre bistrițenii care s-au înscris la primele cursuri de prim ajutor se numără și primarul Ioan Turc.

Vă mai puteți înscrie la cursurile de prim ajutor pentru a face parte din echipă, downloadând din playstore aplicația „ExistaUnErou” și urmând indicațiile de acolo.

 Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Din 1 septembrie, bistrițenii cărora li se face rău pe stradă au mai multe șanse la viață. Primarul Turc, printre „salavatorii” de pe stradă

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...