21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

HARTĂ INTERACTIVĂ a rezultatelor la Evaluarea Națională, în Bistrița-Năsăud! TOP 5 cele mai bune școli în Bistrița

S-a încheiat recent examenul național de Evaluare Națională, iar specialiștii de la Egas Consulting au realizat pentru Bistrițeanul.ro o hartă interactivă a școlilor din județ. AFLĂ, mai jos, care sunt școlile cu cele mai multe note peste 9, sau școlile cu cele mai slabe rezultate. TOP 5 cele mai bune școli în Bistrița:

Care sunt cele mai slabe școli din județ și care este media notelor obținute de elevii fiecărei școli, la Evaluarea Națională, în Bistrița-Năsăud? Care este poziția fiecărei unități de învățământ în ierarhia școlilor? Câți elevi au reușit să obțină medii peste 9 și câte au note sub 5?

Răspunsurile la aceste întrebări le puteți afla accesând Harta interactivă realizată de specialiștii Egas Consulting.

Aflați, tot mai jos, că primul loc pe podiumul școlilor din Bistrița este ocupat, în continuare, de Colegiul „Liviu Rebreanu” – cu o medie de 8,45. Aproape 34% dintre absolvenții claselor a VIII-a au obținut aici medii peste 9, doar 0,97% primind note sub 5.

Pe locul 2 în ierarhia școlilor din Bistrița se situează Școala Gimnazială Nr 1 din Bistrița. Aici procentul elevilor care au obținut medii peste 9 este de 38,71%. În schimb 5,65% au primit medii sub 5 la Evaluare.

Pe locul 3 în ierarhia școlilor se află Liceul creștin Logos, cu un procent de 32% dintre absolvenți cu medii peste 9 și o medie a notelor de 8,21.

Școala Gimnazială „Avram Iancu” se află pe poziția 4 în ierarhia școlilor din oraș, cu un procent de 31,19% din elevi cu medii peste 9.

La Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, media notelor la Evaluare este 7,87. 16,81% dintre elevii colegiului au medii peste 9, iar 2,52% dintre elevi nu au luat 5. Colegiul se situează pe locul 5 în ierarhia școlilor.

Mai jos, aveți harta interactivă a județului!

Sursa & concept Egas Consulting

Foto deschidere @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: