10.3 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Horațiu Pașca, demis din funcția de antrenor al Gloriei 2018

Echipa de handbal a Bistriței va avea un nou antrenor. Asta după ce conducerea clubului a decis demiterea lui Horațiu Pașca. Motivele care au dus la această decizie fac referire la rezultatele obținute în ultima perioadă, care nu sunt cele dorite.

Gloria 2018 a pierdut meci după meci, în Liga Florilor. Cu atât mai dureros, cu cât echipele cu care s-a confruntat au fost codașe ale clasamentului.

În acest context, conducerea Clubului a decis că cea mai bună măsură este demiterea antrenorului Horațiu Pașca.

Rezultatele din ultima perioadă ale echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, ne îndepărtează semnificativ de obiectivul propus, ceea ce ne pune în fața deciziei de a întrerupe colaborarea cu antrenorul Horațiu Pașca.

Domnule profesor, vă mulțumim pentru contribuția importantă adusă Echipei de Suflet a Bistrițenilor, mai bine de 6 sezoane. Împreună am rescris istoria sportului bistrițean, am clădit o echipă, un nume dus peste hotare în cupele europene, am trăit emoții la fiecare meci și multe clipe de bucurie. Însă, actualele rezultate ale echipei cer schimbări, deși nu ne-am fi dorit să ajungem la astfel de decizii.

Vă apreciem și vă dorim mult succes în carieră, să continuați să inspirați generații de sportivi. Echipa CS Gloria2018 Bistrița-Năsăud își continuă drumul spre performanță! În acest sfârșit de săptămână vom anunța numele antrenorului interimar care va prelua echipa de Liga Florilor și va continua activitatea clubului, în vederea îndeplinirii obiectivelor propuse la începutul sezonului. Ne dorim să vă putem oferi în continuare cât mai multe bucurii și să fiți mândri de noi și de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud!”, este mesajul transmis de echipă.

Radu Moldovan a explicat pentru Sportulbistritean.ro că o astfel de decizie era inevitabilă, dat fiind faptul că Horațiu Pașca nu mai avea soluții pentru îmbunătățirea performanței echipei.

Horațiu Pașca era blazat de un an încoace. Obiectivele echipei erau în pericol, trebuia să facem ceva. Am ratat cupele europene anul trecut, riscăm să le pierdem și acum. Echipa asta are condițiile cele mai bune din România și trebuie să facă performanță. Deocamdată vom pune un interimar, însă vom aduce un antrenor de titlul. Îmi pare rău după Horațiu Pașca, a fost cea mai grea decizie pe care Consiliul Județean a luat-o în ultimii 10 ani. Însă trebuia luată, pentru că Horațiu era într-un blocaj, nu mai avea soluții”, a spus Radu Moldovan pentru sursa citată.

Foto – Facebook Gloria 2018

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...