18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Horațiu Pașca s-a întors la echipa de handbal a Gloriei Bistrița. Alt staff, alte pretenții

Profesorul Horațiu Pașca a revenit la echipa de handbal feminin a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud după câteva luni în care a fost înlocuit de Alexandru Moldovan și mai apoi de Kim Rasmussen.

În Sala Mare a Palatului Administrativ a fost prezentat noul staff al echipei de handbal feminin a Gloriei Bistrița. În fruntea echipei a revenit Horațiu Pașca, secundul este Marius Novanc și antrenor cu portarii vine la Gloria Mihaela Ciobanu.

Horațiu Pașca, profesor de educație fizică și sport la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița și antrenor principal al naționalei de tineret a României de handbal feminin a revenit la Gloria Bistrița după ce, pe 26 martie 2021, contractul dintre acesta și club a fost reziliat.

Se pare că mărul discordiei din despărțirea lui Pașca de Gloria au fost foștii săi colegi care astăzi nu mai există pe hârtie, în schimb au apărut noi persoane în staff: antrenorul secund și preparator fizic Marius Novanc, antrenor cu portarii Mihaela Ciobanu, iar în viitorul apropiat vor mai exista schimbări sau noi specialiști adăugați staff-ului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...