24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

Hoț descoperit în taxi, la un control în trafic!

Polițiștii au găsit rapid un bărbat care a furat unelte de zecii de mii de lei. Acesta se afla la mai bine de 20 kilometri distanță de locul faptei, într-un taxi. Acum se află în arest.

Oamenii legii au acționat rapid, reușind să identifice în scurt timp un bărbat care a furat mai multe bunuri.

Furtul a avut loc sâmbătă, dintr-o fabrică de pe raza localității Lechința. Valoarea uneltelor furate s-a ridicat la 23.000 de lei.

Polițiștii au fost anunțați și au demarat imediat căutările.

În aceeași zi, făptașul a fost găsit la mai bine de 20 de kilometri distanță. Bărbatul se afla într-un taxi, pe raza municipiului Bistrița, fiind depistat la un control în trafic.

Bistrițeanul a fost dus în fața instanței de judecată care a decis să-l trimită după gratii pentru 30 de zile.

„La 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit în trafic, pe raza municipiului Bistrița un taximetru, în interiorul căruia se afla un bărbat de 53 ani din Bistrița. Despre acesta exista suspiciunea că ar fi sustras mai multe unelte din incinta unei firme din Lechința.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, privind constatarea infracțiunii flagrante de furt calificat, față de bărbatul de 53 de ani s-a dispus măsura preventivă a reținerii suspectului pentru o perioadă de 24 ore. În urma prezentării instanţei de judecată a bărbatului, Judecătoria Beclean a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică, în cadrul dosarului penal cu privire la infracţiunea de furt calificat, prejudiciul de 23.000 lei fiind recuperat în totalitate”, transmit reprezentanții IPJ BN într-un comunicat.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...