6 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

FOTO EXCLUSIV Nu-l mai recunoști! Cum s-a transformat Hotelul Codrișor, după doi ani de modernizări

Hotelul Codrișor situat pe malul râului Bistrița Ardeleană a fost modernizat și transformat din temelii, ajungând chiar greu de recunoscut. Lucrările vor fi terminate până la final de 2022, urmând ca anul viitor, unitatea de cazare să își deschidă porțile.

Hotelul Codrișor este una dintre unitățile de cazare simbol ale orașului. Situat lângă ștrandul municipal și la doi pași de Bistrița Ardeleană și Parcul Regele Mihai 1 al României.

La începutul anului 2020 clădirea își schimbă propritarii, iar în urmatorii doi ani, unitatea trece prin transformări spectaculoase, atât interioare cât si exterioare. Noii proprietari au reușit să transforme atât de tare clădirea, încât aceasta este de nerecunoscut.

Ultimele lucrări vor fi finalizate anul acesta, urmând ca hotelul să își deschidă porțile anul viitor. Acesta ar urma să rămână de 3 stele, deși cei care se vor caza aici vor avea parte de experiența și dotările unui hotel de lux.

„Un loc ce îmbină o reinventare a clădirii emblematice cu experiența unui hotel de lux. Dorința noastră este de a insufla emoție într-o lume a check-in-ului/check-out-ului, dând viața unei locații intime, seducătoare, cu o combinație perfectă de servicii de calitate și sofisticate, într-un design autentic”, transmit proprietarii hotelului.

Hotelul are 4 nivele: subsol, parter și două etaje. Este împărțit în 26 de camere și trei apartamente. La parter spațiile au fost reproiectate astfel încât versatilitatea lor să răspundă oricărui tip de eveniment.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...