1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Hoții au pus gând rău aventurierilor: s-au furat până și cablurile tirolianei din Wonderland

Nici nu s-a deschis bine, că parcul de aventură al bistrițenilor a și fost prădat. grozăvia s-a întâmplat undeva sâmbătă noaptea. Polițiștii fac cercetări, iar până găsesc făptașii, ca să înapoieze cablurile, parcul se închide.

Pe Dealul Cocoș, bistrițenii pot simți adrenalina, în parcul special amenajat. Aventura Park s-a deschis acum două luni de zile.

Despre cum arată parcul, pentru cei care încă nu ați ajuns acolo, Bistrițeanul.ro v-a pregătit imagini AICI.

Chiar și un israelean a venit să vadă minunea de pe Dealul Cocoș.

Dar înainte să vă ia cheful de urcat pe coarde, trebuie să știți că Parcul s-a închis. Motivul? A fost prădat!

Duminică, o mână de aventurieri s-au dus la puțină mișcare și adrenalină, în Aventura Park. Acolo, stupoare! Cablurile tirolianei lipseau!

În data de 23 septembrie, la sediul instituției a fost depusă o plângere privind furtul de cabluri și cleme de prindere, din parcul de pe Dealul Cocoșului. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale fac cercetări pentru identificarea autorilor, în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunea de furt”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Până când se vor găsi făptașii, ca să înapoieze bunurile furate, Aventura Park va fi închis. Veți putea merge doar cu bicicleta pe acolo.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.