18.8 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Hoții au pus gând rău aventurierilor: s-au furat până și cablurile tirolianei din Wonderland

Nici nu s-a deschis bine, că parcul de aventură al bistrițenilor a și fost prădat. grozăvia s-a întâmplat undeva sâmbătă noaptea. Polițiștii fac cercetări, iar până găsesc făptașii, ca să înapoieze cablurile, parcul se închide.

Pe Dealul Cocoș, bistrițenii pot simți adrenalina, în parcul special amenajat. Aventura Park s-a deschis acum două luni de zile.

Despre cum arată parcul, pentru cei care încă nu ați ajuns acolo, Bistrițeanul.ro v-a pregătit imagini AICI.

Chiar și un israelean a venit să vadă minunea de pe Dealul Cocoș.

Dar înainte să vă ia cheful de urcat pe coarde, trebuie să știți că Parcul s-a închis. Motivul? A fost prădat!

Duminică, o mână de aventurieri s-au dus la puțină mișcare și adrenalină, în Aventura Park. Acolo, stupoare! Cablurile tirolianei lipseau!

În data de 23 septembrie, la sediul instituției a fost depusă o plângere privind furtul de cabluri și cleme de prindere, din parcul de pe Dealul Cocoșului. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale fac cercetări pentru identificarea autorilor, în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunea de furt”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Până când se vor găsi făptașii, ca să înapoieze bunurile furate, Aventura Park va fi închis. Veți putea merge doar cu bicicleta pe acolo.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: