26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Hoții care i-au spart casa balerinului Ovidiu Danci, de negăsit

Chiar în Ajunul Crăciunului, casa balerinului Ovidiu Danci a fost spartă. Culmea, acesta a lipsit doar o oră de acasă, când întreaga zonă era ticsită de colindători. Nimeni nu a auzit și nu a văzut nimic, iar hoții sunt în continuare de negăsit.

Casa din Subcetate unde locuiește balerinul Ovidiu Danci a fost spartă chiar în Ajunul Crăciunului. Culmea, artistul a lipsit de acasă doar o oră, după-masă, când întreaga zonă era împânzită de colindători.

Hoții sperau să găsească adevărate averi în casa balerinului, care a pus pe picioare o școală de dans cu mai multe studiouri în județ, însă au rămas dezamăgiți și au plecat doar cu câteva obiecte.

Nimeni nu a văzut sau auzit nimic, iar acum, la 4 zile de la spargere, hoții încă nu au fost identificați și prinși de Poliție.

Imediat după jaf, balerinul Ovidiu Danci și-a manifestat nemulțumirea pe Facebook despre faptul că în zonă polițiștii lipsesc cu desăvârșire, deși ar fi nevoie de prezența lor. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...