24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

Hoțul ce a prădat 12 taximetre, prins în flagrant și reținut!

A spart 12 taximetre, în două luni de zile. Ultima lovitură dată i-a fost însă… „fatală”. Tânărul a fost prins în flagrant și reținut pentru 24 de ore. Oamenii legii vor propune instanței să-l aresteze pentru 30 de zile.

De la finalul lunii septembrie, taximetriștii au fost tot într-un stres. Cineva prăda mașinile, furând diferite bunuri. Asta după ce în primăvara anului trecut, alte 18 taximetre au fost sparte.

Despre arestarea celui ce spărgea atunci taximetre puteți reciti aici:

”Spaima taximetriștilor”, reținut pentru 24 de ore. Care e prejudiciul cauzat

Ieri, polițiștii au reușit să-l prindă în flagrant pe cel care a spart, începând cu finalul lunii septembrie, mai multe taximetre.

„Polițiștii l-au reținut aseară, pentru 24 de ore, pe un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiu, pe care îl bănuiesc de comiterea mai multor furturi din autoturisme. Bărbatul a fost depistat în flagrant, de către polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică care l-au surprins în timp ce încerca să deschidă un autoturism tip taxi, care era parcat pe strada Gării din municipiul Bistrița. Din activitățile investigative au rezultat indicii că în perioada 25 septembrie-2 decembrie a.c., acesta ar fi sustras telefoane mobile, tablete și sume de bani din autoturisme de tip taxi, parcate pe raza municipiului. Polițiștii îl bănuiesc pe bărbat de comiterea a 12 furturi, cu un prejudiciu total de 6.000 lei”, transmit reprezentanții IPJ BN.

O parte din bunurile sustrase au fost recuperate de polițiști. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Astăzi, bărbatul va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...