6.6 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

”Spaima taximetriștilor”, reținut pentru 24 de ore. Care e prejudiciul cauzat

Polițiștii au reușit să-l prindă pe spărgătorul de taximetre. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat Parchetului pentru o măsură preventivă. Câte taximetre a spart și care a fost prejudiciul cauzat.

Taximetriștii au fost terorizați în ultima lună de un bărbat care le spărgea mașinile de lucru. Aceștia au spus că peste 30 de mașini ar fi fost sparte, iar hoțul căuta bani. Dacă nu găsea, fura orice alt bun sau distrugea bordul mașinii.

La data de 13 mai a.c., în urma unor măsuri și acțiuni desfășurate de polițiști, a fost identificat şi prins un tânăr de 25 de ani din Bistrița bănuit de comiterea mai multor furturi din autovehicule.

„Astfel, în cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în perioada 4 aprilie – 8 mai a.c., persoana în cauză ar fi sustras bani și bunuri, din 18 taximetre, de pe raza municipiului Bistrița. Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 9.200 de lei”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Faţă de persoana bănuită s-a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 ore şi urmează a fi prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Pentru identificarea făptașului a fost mobilizată o suită de forțe. Activităţile desfăşurate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Ordine Publică, Biroului Rutier, Secţiei 1, Secţiei 2, Serviciului Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Acţiuni Speciale, Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, precum și al jandarmilor și Poliţiei Locale Bistriţa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....