9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

I-a făcut praf mașina prietenului său, după ce i-a tăiat calea!

S-a întâmplat în urmă cu puțin timp pe DN17. Un bărbat care conducea pe direcția de mers spre Bistrița, a virat stânga, fără să acorde prioritate celui ce venea din sens opus. Ambele mașini s-au făcut praf, iar șoferul vinovat a ajuns la spital. Culmea, cei doi erau prieteni.

Un bărbat de 53 de ani din Bistrița are o grădină cu păsări, pe un teren aflat între Viișoara și Crainimăt. A mers până la LukOil să-și ia ceva, și la întoarcere, a vrut să vireze stânga pentru a intra pe drumul ce duce spre terenul lui.

Doar că nu s-a asigurat când a făcut virajul, fiind lovit din plin de un autoturism care circula regulamentar, pe direcția de mers Bistrița – Beclean.

„Conform primelor verificări, astăzi, pe drumul național 17, între localitățile Crainimăt și Viișoara, km 32+800 m, șoferul unui autoturism care circula pe direcția Beclean-Bistrița, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Bistrița, nu ar fi acordat prioritate la efectuarea unui viraj spre stânga unui alt autoturism care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. Cel de-al doilea autoturism era condus de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Bistrița. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Culmea, cei doi șoferi implicați sunt… prieteni. Ambele mașini au daună totală.

Șoferul vinovat de producerea accidentului s-a simțit amețit, în prima fază. Dar apoi și-a revenit, refuzând transportul al spital. După ce și-a dat seama că totuși nu se simte bine, a fost pus în echipajul medical pentru transport la spital, unde, conform martorilor, și-ar fi pierdut conștiența pentru puțin timp.

„Un echipaj SMURD a preluat pentru a fi transportat la spital un bărbat în vârstă de 53 de ani. Acesta prezenta leziuni minore care nu îi pun viața în pericol”, transmit reprezentanții ISU BN.

Polițiștii cercetează împrejurările în care a avut loc accidentul. Traficul în zonă s-a desfășurat alternativ, pe un singur sens de mers, pentru aproximativ o jumătate de oră.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...