-11.3 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 26, 2022

Iarna bate la ușă! În Lunca Ilvei s-au înregistrat -5 grade

Aceasta este cea mai rece dimineață din această toamnă. Potrivit Meteo BN, la lunca Ilvei, temperatura a coborât la -5 grade. Frig este și în municipiu, temperaturile fiind negative și la această oră.

Cu siguranță locuitorii comunei Lunca Ilvei au dârdâit în această dimineață. Aici s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din județ, potrivit Meteo BN. Termometrul a ajuns la -5 grade la Lunca Ilvei în această dimineață.

De altfel, aceasta este cea mai rece dimineață din această toamnă: „Dimineață rece în tot județul, cu valori negative peste tot! La Lunca Ilvei, minima a coborât până la -5 grade Celsius fix, această dimineață devenind, astfel, cea mai rece a sezonului. Brumă groasă pe arii extinse și înghețul la sol completează decorul”, notează Meteo BN.

Și în municipiul Bistrița este frig, chiar și la această oră. Temperatura înregistrată este -1 grad Celsius.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...