3.3 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Iepurașul de Pasti a făcut un român fericit: senatorul Ovidiu Florean

„Ce ți-a adus iepurașul de Pasti?” este o întrebare retorică într-o Românie prinsă în meandrele concretului de o sărăcie devenită obișnuință.

Totuși, în țara noastră există și români fericiți care își permit să se înfrupte din plăcerile vieții. Faptul că unii sunt parlamentari nu este intâmplător, întrucât indemnizațiile lor și sumele forfetare reprezintă un prinos de recunoștință populară pentru activitatea intensă depusă de aceștia în interesul țării.

Ca atare, un parlamentar are ocazia să-și dovedească statutul social câștigat prin vot popular, prin „semne” distinctive reliefate plenar în fața celorlalți.

Nu există parlamentar care să fi sărăcit. Nici în pandemie, nici după, nici în vreme de pace sau război la graniță. Poate unii au intrat la pușcărie însă aceștia sunt excepții care confirmă o regulă conform căreia drumul spre bunăstare este asigurat de stat și nu de privat.

Senatorul Ovidiu Florean este exemplul elocvent al regulilor democrației. Orice individ, șomer chiar, poate ajunge în Parlament dacă este înscris într-un partid cu notorietate. Și dacă plătește 120.000 taxă de participare la alegeri dintr-un împrumut bancar al rudelor, bani pe care-i va recupera ulterior, și care dovedește că promisiunile electorale au un orizont de așteptare obscur.

Încântați de perspectiva unei vieți normale, alegătorii își dau votul cu încredere, așteptând apoi minunile.

Să faci bine unor milioane de oameni este greu, dar să-ți faci ție un bine este facil, astfel că parlamentarul începe cu sine.

Senatorul neafiliat Ovidiu Florean nu a adus mult visata independență energetică a țării așa cum a promis. Mai este mult până acolo. Însă a fost văzut după Paște, prin Bistrița, la volanul unei mașini nou-nouțe cu prețul de vreo 55.000 euro.

Normalitatea acestei situații este dată de faptul că programul intensiv de lucru al parlamentarilor impune o deplasare la locul de muncă în condiții optime de viteză și confort. Întrebam la început ce v-a adus iepurașul de Paști. Senatorului Ovidiu Florean i-a adus un Hyunday Santa Fe hibrid.

Cine este iepurașul? Statul român. Adică noi.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. ghinion !!!! cei mai aprigi critici ai fostilor adversari isi dau acum dovada setei de putere!!!! e fain sa stai in parlament, la poze, selfiuri si sa te lauzi cum rezolvi tu treburile energetice ale celor care ca orbii au pus stampila pe tine!!!! ce-i drept face economie acum ca are hibrid! nu mai polueaza….cu masina…. cum se uita in ochii acelora carora le-a promis marea si sare, si care acum de abia isi platesc intretinerea? probabil ca dintr-o limuzina viata se vede altfel!!!! si zice de PESEDe !!::))

  2. Va băgați în seamă. Omul are SUV Santa Fe din 2007, acum și-a luat altul nou. Fiți și voi ingineri pe bune, directori 20 de ani ca Florean, senator, și mai vorbim după. Postează toți analfabeții care nu au fost în stare de nimic la viata lor. În loc să-l luați exemplu, vă băgați în seamă. Omul ăsta e cel mai onest senator din Senatul României.

  3. Bravos națiune, de-amar să-ți fie ! Toți cioflingarii circulă cu bengoase – BMW sau Mercedes care valorează cu adevărat de 55 mii euro, iar omul asta și-a luat o mașină de duzină, în locul alteia de 20 de ani, și săriți cu gura pe el.A făcut contracte cu statul ? A fost corupt cu ceva, care-i baiul, înafară că nu cere publicitate la nicio gazetă ?
    Corect, domnule Olinca!

  4. Atâta răutate și invidie numai la români poți vedea. N-are voie un senator să-și cumpere o mașină, că-i din banii noștri. Pe logica asta dacă un angajat la privat își cumpără o mașină e din banii patronului. Salariul, indemnizațiile, diurna și orice bani iți bagă în cont statul sau patronul sunt BANII TĂI și faci ce vrei cu ei. Vorba lui Petre Țuțea: popor de idioți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...