1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

VIDEO – Imagini deosebite: Un lup surprins în Munții Rodnei

Un video postat de administratorii Parcului Național Munții Rodnei surprinde o imagine rară. Un lup dă târcoale unei zone, iar ceva îl împiedică să bea apă….

Lupii nu sunt animale „vizibile”. Aceștia coboară foarte rar în zonele populate. Iar surprinderea lor în imagini e și mai grea.

Inginerul Mihai Lorint, prieten al celor de la Romsilva, a surprins un exemplar care a dat târcoale unei zone cu apă, de două ori. Prima dată, în jurul amiezii, iar a doua oară, după ora 17.00 În ambele dăți, ceva l-a „împiedicat” să se adape..

Parcă-i câine urâcios,

Umblă mult cu capu-n jos,

Cu cadavre se hrănește,

Orișiunde le găsește!”, au scris cei de la Parcul Național Munții Rodnei pe Facebook.

Mai jos, câteva informații despre CUM arată lupii și care este comportamentul lui. Informațiile sunt utile cu atât mai mult cu cât în mediul online, în ultima perioadă, au apărut imagini cu „lupi prietenoși”. Aceștia sunt de fapt câini din rasa Lup Cehoslovac.

Despre LUPI

Despre Câinii Lup Cehoslovac

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.