11.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

VIDEO – Imagini deosebite: Un lup surprins în Munții Rodnei

Un video postat de administratorii Parcului Național Munții Rodnei surprinde o imagine rară. Un lup dă târcoale unei zone, iar ceva îl împiedică să bea apă….

Lupii nu sunt animale „vizibile”. Aceștia coboară foarte rar în zonele populate. Iar surprinderea lor în imagini e și mai grea.

Inginerul Mihai Lorint, prieten al celor de la Romsilva, a surprins un exemplar care a dat târcoale unei zone cu apă, de două ori. Prima dată, în jurul amiezii, iar a doua oară, după ora 17.00 În ambele dăți, ceva l-a „împiedicat” să se adape..

Parcă-i câine urâcios,

Umblă mult cu capu-n jos,

Cu cadavre se hrănește,

Orișiunde le găsește!”, au scris cei de la Parcul Național Munții Rodnei pe Facebook.

Mai jos, câteva informații despre CUM arată lupii și care este comportamentul lui. Informațiile sunt utile cu atât mai mult cu cât în mediul online, în ultima perioadă, au apărut imagini cu „lupi prietenoși”. Aceștia sunt de fapt câini din rasa Lup Cehoslovac.

Despre LUPI

Despre Câinii Lup Cehoslovac

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.