25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

”Împănatul boului”, un obicei vechi de sute de ani, de Rusalii, la Figa

”Împănatul boului”, un obicei vechi de sute de ani, transmis din generație în generație, va fi reconstituit duminică, 23 iunie, în satul Figa de lângă Beclean.

Duminică, în prima zi de Rusalii, în satul Figa de lângă orașul Beclean are loc obiceiul ”Împănatul boului”, o tradiție locală transmisă de sute de ani, din generație în generație.

Cu mare drag, noi, tinerii și locuitorii satului Figa vă invităm să ne fiți alături în ziua de Rusalii (23 iunie) la frumosul obicei „Împănatul boului”!

Vă așteptăm pe toți, cu mic – cu mare, ca să participați, alături de noi, la o tradiție seculară, pe care ne dorim să o păstrăm, să o promovăm și să o transmitem generațiilor următoare; suntem motivați de dorința de a promova unitatea și valorile naționale care ne reprezintă, iar prezența oamenilor într-un număr cât mai mare la acest eveniment va fi mărturia faptului că oamenii iubesc tradițiile și obiceiurile autentice.

Vă așteptăm în număr cât mai mare să fiți alături de noi!”, spune Marius Pop, unul dintre organizatori.

Programul evenimentului este următorul:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.