6.6 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

IMPRESIONANT: Distanța Bistrița – Shanghai (China) făcută în 7 luni de eprubetele ce ”zboară” de la un etaj la altul al spitalului

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița are un sistem de vaccum ce poartă eprubete cu analize de la un etaj la altul. În acest an a făcut peste 12.000 de km, cât distanța de la Bistrița la Shanghai (China).

De la începutul anului 2023, în Spitalul Clinic Județean de Urgență funcționează un sistem de vacuum performant. Acesta transportă eprubete cu analize, medicamente, documente, de la un etaj la altul.

VIDEO: SPECTACULOS Cum se plimbă medicamentele și sângele de la un etaj la altul al spitalului, în nici 30 de secunde, cu ajutorul vacuumului

Timpul care se economisește cu deplasările se folosește în îngijirea pacienților. De la începutul anului, cu ajutorul vacuum-ului s-au transportat cele necesare pe o distanță însumată de peste 12.000 de km.

Știați că…

În acest an, 𝗰𝘂 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗽𝗲 𝘃𝗮𝗰𝘂𝘂𝗺 𝗱𝗲 𝗹𝗮 #𝗦𝗖𝗝𝗨𝗕 au fost transportate probe pentru analize medicale, medicamente și documente, pe o distanță de 𝟭𝟮.𝟳𝟭𝟲𝗸𝗺?

Astfel, personalul care ar fi avut atribuția de a face acest lucru și-a putut folosi orele înspre ceea ce contează de fapt: ajutorul pacienților!

Prin inovație și optimizare, sănătatea are mereu de câștigat! Muncim în continuare!” a transmis managerul Gabriel Lazany pe Facebook.

Distanța aceasta, conform Google Maps, ar fi fost de ajuns pentru a ajunge din Bistrița până în Shanghai (China). Și dacă s-ar fi mers pe jos, s-ar fi fost nevoie de  2.649 de ore.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Domnul Lazany este un exemplu de urmat! Astfel de oameni trebuie sa fie in functii de conducere, oameni profesionisti, cu spirit civic care lasa in urma lor ceva trainic, practic si de admirat. Tot respectul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....