-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

În sfârșit! Noua Sală Polivalentă, pregătită să găzduiască primele evenimente sportive

Noua Sală Polivalentă este recepționată și gata să găzduiască primele evenimente sportive. Turneul Internațional „Trofeul Carpați”, primul eveniment care va avea loc acolo.

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a anunțat că noua Sală Polivalentă din Unirea este recepționată și își deschide porțile pentru primele evenimente sportive.

„O investiție ce va putea susține, clădi și crește următoarele generații de sportivi. O Sală Polivalentă în care toți sportivii se vor putea întrece în competiții acerbe, transformând județul nostru în Capitala Sportului!”, precizează președintele CJ, Radu Moldovan.

Primul eveniment care va avea loc acolo este Turneul Internațional „Trofeul Carpați”. Competiția se va desfășura în perioada 29 septembrie – 1 octombrie. Pe lângă naționala feminină de handbal a României, la competiție vor mai fi prezente și echipe din Austria, Serbia și Spania.

Deși este gata încă de luna trecută, fiind chiar inaugurat cu oficialități în 12 august, Complexul Sportiv din Unirea nu a putut fi folosit, pentru că nu a fost făcută recepția lucrărilor. Procesul verbal de recepție a fost semnat abia astăzi.

La o zi după inaugurare, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat într-o conferință de presă că sala nu putea fi încă folosită neavând terminate procedurile legale pentru transferul sălii de la CNI la Consiliul Județean și de acolo în administrarea clubului.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.