12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Consiliul Județean BN: Anunț referitor la acordarea burselor de excelență și merit, an universitar 2022-2023

A N U N Ț

privind acordarea burselor de excelență și de merit pentru anul universitar 2022-2023

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud acordă:

– burse de excelenţă studenţilor proveniţi din instituţiile de învăţământ din judeţul Bistriţa-Năsăud, admişi în anul I universitar 2022-2023, care au obţinut medalii sau premii I, II şi III la olimpiadele organizate la nivel internaţional recunoscute de către Ministerul Educaţiei, pe parcursul studiilor liceale, cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud;

– două burse de merit studenţilor admişi în anul I de studiu universitar 2022-2023, proveniţi de la instituțiile de învăţământ din judeţul Bistriţa-Năsăud şi cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud, care au obţinut rezultate deosebite în activitatea şcolară şi de performanţă pe parcursul studiilor liceale şi la concursurile, olimpiadele şcolare organizate de Ministerul Educaţiei.

Condițiile de acordare și documentele ce urmează a fi depuse la dosare pentru obținerea burselor, sunt publicate pe site-ul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud: www.portalbn.ro, secțiunea: Documente necesare obținerii burselor de excelență și burselor de merit.

Dosarele se pot depune la registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Piaţa Petru Rareş nr.1, până la data de 14.10.2022, ora 13.ºº.

Informaţii suplimentare se pot obține la sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, persoana de contact: doamna Câmpan Aurora-Anca-inspector superior, Direcţia economică – Biroul coordonare instituţii subordonate, administrare patrimoniu, telefon 0263-232215, interior 202.

PREŞEDINTE,

EMIL RADU MOLDOVAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....