7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Lucrările la grădinița și creșa nr. 3 de pe Aleea Plăieșului, gata în vara anului viitor. Cum vor arăta:

Lucrările la creșa și grădinița nr. 3 care funcționează pe Aleea Plăieșului vor fi gata în vara anului viitor. Acestea vor avea, printre altele și propriul cabinet de logopedie.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 și Creșa nr 3., care funcționează pe Aleea Plăieșului sunt în plin șantier, lucrările urmând să fie finalizate la mijlocul anului viitor.

Lucrările prevăd înlocuirea tâmplăriei exterioare și interioare, recompartimentări, aplicarea pardoselii din covor PVC, realizarea unei scări metalice exterioare de evacuare în caz de incendiu. Și mansarda nou creată va fi compartimentată, acolo urmând să funcționeze o sală de festivități, o sală de ședințe, un cabinet de logopedie și două grupuri sanitare.

De asemenea, sunt refăcute branșamentele, instalațiile sanitare, termice și electrice. Va fi realizat un sistem de panouri solare, un sistem de alarmă antiefracție, un sistem de supraveghere video și unul control acces. Mobilierul va fi înlocuit, în totalitate. Vor fi reamenajate și spațiul verde din curte, dar și locurile de joacă.

„Este un proiect amplu, pentru care a fost alocată suma de 9.794.670 lei, TVA inclus, fonduri provenite din Programul Operațional Regional 2014-2020. Execuția lucrărilor are ca termen limită iulie 2023”, spune primarul Ioan Turc.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...