12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Lucrările la grădinița și creșa nr. 3 de pe Aleea Plăieșului, gata în vara anului viitor. Cum vor arăta:

Lucrările la creșa și grădinița nr. 3 care funcționează pe Aleea Plăieșului vor fi gata în vara anului viitor. Acestea vor avea, printre altele și propriul cabinet de logopedie.

Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 și Creșa nr 3., care funcționează pe Aleea Plăieșului sunt în plin șantier, lucrările urmând să fie finalizate la mijlocul anului viitor.

Lucrările prevăd înlocuirea tâmplăriei exterioare și interioare, recompartimentări, aplicarea pardoselii din covor PVC, realizarea unei scări metalice exterioare de evacuare în caz de incendiu. Și mansarda nou creată va fi compartimentată, acolo urmând să funcționeze o sală de festivități, o sală de ședințe, un cabinet de logopedie și două grupuri sanitare.

De asemenea, sunt refăcute branșamentele, instalațiile sanitare, termice și electrice. Va fi realizat un sistem de panouri solare, un sistem de alarmă antiefracție, un sistem de supraveghere video și unul control acces. Mobilierul va fi înlocuit, în totalitate. Vor fi reamenajate și spațiul verde din curte, dar și locurile de joacă.

„Este un proiect amplu, pentru care a fost alocată suma de 9.794.670 lei, TVA inclus, fonduri provenite din Programul Operațional Regional 2014-2020. Execuția lucrărilor are ca termen limită iulie 2023”, spune primarul Ioan Turc.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?