9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

În sfârșit, un nou sediu pentru Palatul Copiilor din Bistrița…!

Ani de zile, Palatul Copiilor din Bistrița a funcționat la ultimul etaj al Școlii Gimnaziale Nr 4, după ce sediul de pe strada Cerbului a fost revendicat de foștii proprietari. Când Școala Gimnaziala 4 a intrat în renovare, profesorii și elevii de la Palatul Copiilor au rămas din nou „pe drumuri”. Viceprimarul Cristian Niculae a transmis astăzi o veste bună:

Unul dintre obiectivele mele în acest mandat a fost să punem la dispoziția Palatului Copiilor un spațiu propriu, adecvat activităților pe care le desfășoară. M-am bucurat astăzi să văd acest obiectiv atins. Palatul Copiilor a primit spațiul de pe str. Alexandru Odobescu – unde a funcționat până nu demult Direcția de Taxe și Impozite”, a anunțat viceprimarul Cristian Niculae. 

Acesta a mai explicat că s-a întâlnit cu profesorii de la cercurile de pictură și de dans, dar și cu directoarea Maria Miheștian. Se pare că toți sunt foarte bucuroși, entuziasmați și motivați de noua locație.

Un plus pentru pentru copiii care frecventează Palatul Copiilor îl reprezintă curtea exterioară. După amenajare, curtea generoasă le va permite profesorilor organizarea multor activități în aer liber.

În urmă cu câteva zile, Primăria Bistrița a semnat un acord cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud. Acordul prevede ca Palatul Copiilor să fie preluat și administrat de municipalitate.

Pe lângă investițiile majore pe care le-a făcut în modernizarea școlilor din Bistrița, Primăria susține și activitățile extra-școlare ale copiilor noștri”, a mai punctat viceprimarul Cristian Niculae, referindu-se la Centrul Județean de Excelență, Cetin (Centrul pentru Tineret) și, mai nou, Palatul Copiilor.

Pentru viitor, mi-am propus atragerea de fonduri europene pentru reabilitarea și modernizarea acestei clădiri care găzduiește în prezent Palatul Copiilor”, a mai transmis Cristian Niculae. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.