21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

În ultimele 24 de ore: ȘASE teste COVID, toate pozitive! Avem și două decese înregistrate

Aparatul RT-PCR se ”odihnește„ la noi în județ, duminica. Totuși, șase bistrițeni s-au testat la laboratoare private, TOATE rezultatele fiind pozitive. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat și doup decese în contextul pandemiei de COVID, iar 10 bistrițeni infectați s-au externat pe propria răspundere.

La nivelul județului nostru, duminica, NU se fac teste pe RT- PCR. Totuși, în ultimele 24 de ore am avut șase noi cazuri depistate.

DSP BN a raportat șase teste efectuate la laboratoare private, TOATE pozitive. Printre cei infectați cu Sars-CoV- 2 se numără și doi angajați ai unor agenți economici din județ, un angajat al unei primării din județ, un angajat al Consiliului Județean și un angajat al ISU BN.

Totodată, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat și două decese în contextul pandemiei, iar 10 bistrițeni infectați au cerut să fie externați pe propria răspundere.

Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 11.01.2021, este următoarea:
• 7726 cazuri confirmate de CoVid-19;
• 359 decese;
• 6954 persoane externate (5434 externate vindecate/1520 externate);
• 595 persoane în carantină;
• 431 persoane izolate;
• 6 teste efectuate, toate la laboratoare private;
• 1740 doze vaccine aduse până în prezent, 1300 persoane vaccinate (20 persoane vaccinate în 10 ianuarie 2021)

Incidența cazurilor COVID, care determină scenariul de funcționare al operatorilor economici, poate fi văzut aici:

Situația COVID la nivel național o puteți vedea aici:

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...