15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Încă un cadru medical de la Serviciul de Ambulanță Județean, infectat cu COVID-19

Cadrele medicale și personalul auxiliar din unitățile medicale sunt printre cei mai expuși infectărilor cu COVID-19. Astăzi, încă un cadru medical angajat al Serviciului de Ambulanță Județean a fost raportat ca fiind infectat cu noul coronavirus.

Numărul cadrelor medicale din Bistrița-Năsăud infectate cu COVID-19 a crescut față de raportarea de ieri. Încă un asistent medical din județ a fost infectat cu noul coronavirus.

Este vorba despre un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean.

Infectarea asistentului medical vine în contextul în care un medic angajat al SAJ BN a fost confirmat pozitiv ieri la infectarea cu COVID-19.

Medic de la Ambulanță, depistat pozitiv cu COVID-19. Mai mulți colegi, în izolare

„În urma confirmării prezenței Coronavirusului, la un medic din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, au fost recoltate și prelucrate probe de la 12 salariați ai SAJ, 1 rezultat fiind pozitiv, iar restul, 11, negative. Având în vedere faptul că medicul lucrează și la Spitalul Beclean, în urma efectuării anchetei epidemiologice la această locație, nu s-au constatat persoane care să se încadreze în sfera contacților direcți, conform metodologiei”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului.

Astfel, asistentul medical se adaugă celorlalte 21 cadre medicale (șapte medici, 14 asistenți) și șapte persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) confirmate cu coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: