1.9 C
Bistrița
miercuri, decembrie 1, 2021

Încă un năsăudean venit din Italia, depistat cu COVID 19

Se înmulțesc cazurile de tineri din Năsăud depistați cu coronavirus. Asta pentru că un grup de 7 tineri au venit de la muncă, din aceeași zonă a Italiei. După cei doi frați, azi, un a treilea tânăr a fost transportat la Cluj.

Un nou rezultat pozitiv de COVID 19 a ajuns azi,,,la Năsăud. Este vorba de un tânăr de 24 de ani, venit din Italia. Acesta a fost la muncă în aceeași zonă cu cei doi frați depistați cu coronavirus. Și mai sunt câțiva.

Da. Așa am auzit că și lui i-a sosit rezultatul pozitiv. Cei doi frați, băiatul ăsta și cu încă vreo 4 tineri, toți din Năsăud, au fost la muncă în Italia în aceeași zonă. Doar că au venit pe rând. Tânărul ăsta și cu ceilalți au fost duși direct în carantină, pentru că Italia era deja zonă roșie când au venit ei. Băiatul ăsta care a primit acuma rezultatul e venit de vreo săptămână în țară. Dar a fost dus, ca și ceilalți, în carantină direct. Ceilalți am înțeles că sunt bine, nu au simptome” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, viceprimarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin.

Tânărul a fost transportat din centrul de carantinare la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj Napoca.

Ceilalți doi frați se simt bine, unul urmând să fie externat.

Azi am vorbit cu ei. Cel care a fost internat primul e bine, nu mai are nimic. Urmează să fie externat și va intra încă 14 zile în izolare. Fratele lui are ceva tuse, dar se simte în rest bine” a mai spus Dorin Vlașin.

Vă reamintim că OFICIAL au fost anunțate trei cazuri: tânărul de 32 de ani din Năsăud și cei doi concubini din Reteag. Apoi, autoritățile județene nu au mai avut voie să anunțe cazurile pozitive de COVID 19, iar la nivel central nu s-au mai comunicat cazurile pe județe.

Totuși, din surse, s-au mai aflat informații despre femeia de 51 de ani din Salva, fratele tânărului de 32 de ani din Năsăud și acum, tânărul de 21 de ani, tot din Năsăud.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.