9.5 C
Bistrița
sâmbătă, martie 25, 2023

VIDEO: Un incendiu violent a mistuit o casă din Arcalia

În această dimineață, un incendiu violent a cuprins o casă din localitatea Arcalia. Se pare că nu s-au înregistrat victime.

Un incendiu violent a cuprins în această dimineață o casă din localitatea Arcalia. Se pare că este vorba despre o construcție nouă. Flăcările se pot vedea de la departare.

Din primele informații rezultă faptul că incendiul se manifestă la nivelul acoperișului. Nu s-au anunțat victime. În acest moment intervin trei echpaje de stingere ISU Bistrița.

 

UPDATE

Echipajele de pompieri militari au găsit incendiul care se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și mansardei, unde erau prevazute trei încăperi.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Un tânăr în vârstă de aproximativ 23 de ani a fost trezit și scos din casa de persoanele care au observat incendiul.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite în aproximativ o oră, au protejat parterul imobilului și anexele învecinate și un utilaj parcat în apropiere. Incendiul a afectat o suprafață desfasurata de aproximativ 150 m (acoperiș și mansarda).

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un cos de fum cu fisuri, neprotejat termic față de materiale care se pot aprinde ușor” au transmis reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...