19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

ÎNCHIS! Cât va sta în închisoare bistrițeanul din spatele capturii uriașe de droguri din 2019

O captură impresionantă de droguri a avut loc în anul 2019. În spatele ei, un bistrițean și trei dejeni. Ieri, bistrițeanul a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița. CE pedeaspsă a primit:

În 2 octombrie 2019, la domiciliile a trei dejeni și a unui bistrițean au avut loc descinderi ale DIICOT și Forțelor Speciale.

Cei patru aveau o cultură de cannabis indoor, și una pe malul râului Ilișua. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat peste 130 de kg de cannabis în diferite forme.

Doru R.S. , de loc din Cristeștii Ciceului, și cei trei dejeni au ajuns în fața instanței care i-a arestat preventiv pentru 30 de zile, măsură care a fost prelungită ulterior.

Judecătorii bistrițeni au decis să-l condamne pe bistrițean la închisoare, iar ieri a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

”La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Bistrița- Năsăud împotriva unui bărbat de 56 de ani, din Cristeștii Ciceului. Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 7 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și a fost încarcerat de polițiști în penitenciar” au transmir reprezentanții IPJ BN.

Și dejenii au fost închiși ieri. Conform portalului instanței, aceștia au primit următoarele pedepse:

Mihai S. M – 3 ani închisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Radu M. M. – 3 ani, 11 luni și 10 zile închisoare pentru trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri pentru consum

Robert I. G – 2 ani și 7 luni închisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Imagini foto și video, dar și mai multe informații despre descinderile de atunci si impresionanta captură de cannabis, puteți reciti AICI:

VIDEO – DESCINDERI: Cultivau cannabis pe marginea unui râu! CE cantitate au găsit polițiștii asupra bistrițeanului și a celor trei dejeni

FOTO/VIDEO: Captura de droguri, în cazul bistrițeanului și a celor trei dejeni, URIAȘĂ:

FOTO/VIDEO: Captura de droguri, în cazul bistrițeanului și a celor trei dejeni, URIAȘĂ:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.