17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

ÎNCHIS! Cât va sta în închisoare bistrițeanul din spatele capturii uriașe de droguri din 2019

O captură impresionantă de droguri a avut loc în anul 2019. În spatele ei, un bistrițean și trei dejeni. Ieri, bistrițeanul a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița. CE pedeaspsă a primit:

În 2 octombrie 2019, la domiciliile a trei dejeni și a unui bistrițean au avut loc descinderi ale DIICOT și Forțelor Speciale.

Cei patru aveau o cultură de cannabis indoor, și una pe malul râului Ilișua. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat peste 130 de kg de cannabis în diferite forme.

Doru R.S. , de loc din Cristeștii Ciceului, și cei trei dejeni au ajuns în fața instanței care i-a arestat preventiv pentru 30 de zile, măsură care a fost prelungită ulterior.

Judecătorii bistrițeni au decis să-l condamne pe bistrițean la închisoare, iar ieri a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

”La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Bistrița- Năsăud împotriva unui bărbat de 56 de ani, din Cristeștii Ciceului. Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 7 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și a fost încarcerat de polițiști în penitenciar” au transmir reprezentanții IPJ BN.

Și dejenii au fost închiși ieri. Conform portalului instanței, aceștia au primit următoarele pedepse:

Mihai S. M – 3 ani închisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Radu M. M. – 3 ani, 11 luni și 10 zile închisoare pentru trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri pentru consum

Robert I. G – 2 ani și 7 luni închisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Imagini foto și video, dar și mai multe informații despre descinderile de atunci si impresionanta captură de cannabis, puteți reciti AICI:

VIDEO – DESCINDERI: Cultivau cannabis pe marginea unui râu! CE cantitate au găsit polițiștii asupra bistrițeanului și a celor trei dejeni

FOTO/VIDEO: Captura de droguri, în cazul bistrițeanului și a celor trei dejeni, URIAȘĂ:

FOTO/VIDEO: Captura de droguri, în cazul bistrițeanului și a celor trei dejeni, URIAȘĂ:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: