15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

ÎNCHIS! Cât va sta în închisoare bistrițeanul din spatele capturii uriașe de droguri din 2019

O captură impresionantă de droguri a avut loc în anul 2019. În spatele ei, un bistrițean și trei dejeni. Ieri, bistrițeanul a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița. CE pedeaspsă a primit:

În 2 octombrie 2019, la domiciliile a trei dejeni și a unui bistrițean au avut loc descinderi ale DIICOT și Forțelor Speciale.

Cei patru aveau o cultură de cannabis indoor, și una pe malul râului Ilișua. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat peste 130 de kg de cannabis în diferite forme.

Doru R.S. , de loc din Cristeștii Ciceului, și cei trei dejeni au ajuns în fața instanței care i-a arestat preventiv pentru 30 de zile, măsură care a fost prelungită ulterior.

Judecătorii bistrițeni au decis să-l condamne pe bistrițean la închisoare, iar ieri a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

”La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Bistrița- Năsăud împotriva unui bărbat de 56 de ani, din Cristeștii Ciceului. Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 7 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și a fost încarcerat de polițiști în penitenciar” au transmir reprezentanții IPJ BN.

Și dejenii au fost închiși ieri. Conform portalului instanței, aceștia au primit următoarele pedepse:

Mihai S. M – 3 ani închisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Radu M. M. – 3 ani, 11 luni și 10 zile închisoare pentru trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri pentru consum

Robert I. G – 2 ani și 7 luni închisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Imagini foto și video, dar și mai multe informații despre descinderile de atunci si impresionanta captură de cannabis, puteți reciti AICI:

VIDEO – DESCINDERI: Cultivau cannabis pe marginea unui râu! CE cantitate au găsit polițiștii asupra bistrițeanului și a celor trei dejeni

FOTO/VIDEO: Captura de droguri, în cazul bistrițeanului și a celor trei dejeni, URIAȘĂ:

FOTO/VIDEO: Captura de droguri, în cazul bistrițeanului și a celor trei dejeni, URIAȘĂ:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...