20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Închisoare în loc de brânză, după ce a „cumpărat” o turmă de oi

Imaginația unora depășește limitele. Din cauza unei turme de oi un tânăr din Bistrița riscă pedeapsa cu închisoarea și nu se va bucura de brânza produsă. Totul se datorează faptului că tânărul în cauză a promis o sumă frumușică în schimbul oilor, doar că a uitat să mai plătească.

Un tânăr de 27 de ani din Bistrița este cercetat de polițiști din cauza unei presupuse înșelăciuni. Se pare că acesta ar fi indus în eroare două persoane din Băile Olănești, județul Vâlcea, oferindu-le o sumă frumușică de bani în schimbul unei turme de oi. Doar că… văzându-se cu mioarele sub nas, tânărul a uitat să mai plătească.

„Din investigațiile efectuate a rezultat faptul că, în cursul lunii martie 2018, un tânăr de 27 de ani din Viișoara, ar fi indus în eroare două persoane din Băile Olăneşti, județul Vâlcea, cu privire la faptul că este beneficiarul unui proiect şi urmează să primească un sprijin financiar în sumă de 48.000 euro. Tânărul le-a convins pe cele două victime să-i vândă 216 ovine, în schimbul sumei de 28.000 euro, bani pe care nu i-a achitat până în prezent”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție.

Bistrițeanul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale și recuperării prejudiciului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.