17.7 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Incindență de peste 3/mia de locuitori, în Bistrița. Scenariul roșu, care pune lacăt pe localuri, bate la ușă!

Municipiul Bistrița se pregătește iar pentru scenariul roșu, după ce incidența cazurilor de Covid-19 înregistrate în reședința de județ a trecut de 3/mia de locuitori. Scenariul roșu va veni cu un nou set de restricții, printre ele numărându-se închiderea localurilor la interior.

Bistrițenii trebuie să se pregătească pentru noi restricții, după ce incidența cazurilor de Covid-19 înregistrate în municipiu a trecut de 3/mia de locuitori. E doar o chestiune de timp până când autoritățile județene vor decide reintrarea în scenariul roșu.

Potrivit datelor furnizate de Instituția Prefectului, în aceeași situație este și comuna Măgura Ilvei. Incidență care se apropie de 3/mia de locuitori mai au localitățile: Budacu de Jos, Beclean și Braniștea. În ultimele 24 de ore, la nivel de județ au fost confirmate 78 de cazuri noi de Covid-19. Incidența la nivel județean este 1,5/mia de locuitori.

Odată cu intrarea în scenariul roșu, restaurantele și cafenelele se vor închide în interior, existând posibilitatea doar a servirii pe terasă. De asemenea, se vor închide și cinematografele.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...