1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

”INGENIOZITATE”: CUM a furat un bistrițean bani de pe mai multe carduri

Un bistrițean a fost reținut ieri, iar azi a primit o lună de zile după gratii. Asta după ce a găsit o metodă pentru a fura bani, cu ”ajutorul” bancomatelor. CARE a fost metoda folosită:

Polițiștii bistrițeni au efectuat ieri două percheziții domiciliare, pe raza municipiului.

La percheziții au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 6 carduri bancare emise în Anglia și 2 token-uri aferente, 107 cartușe neletale, precum și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie” explică reprezentanții IPJ BN.

Un bărbat de 36 de ani, din Bistrița, a fost reținut ieri și a fost dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos. Magistrații au decis arestarea sa preventivă pentrui 30 de zile.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că, la data de 30 octombrie 2020, bărbatul de 36 de ani ar fi montat în fanta de introducere a cardurilor bancare a unui ATM un dispozitiv cu ajutorul căruia ar fi efectuat operațiuni de interogare și retragere numerar. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de 9.000 de lei” se arată în comunicatul polițiștilor.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor implicate. La acțiunile de ieri au participat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Dosarul se află în instrumentarea polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.