24.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 12, 2021

”INGENIOZITATE”: CUM a furat un bistrițean bani de pe mai multe carduri

Un bistrițean a fost reținut ieri, iar azi a primit o lună de zile după gratii. Asta după ce a găsit o metodă pentru a fura bani, cu ”ajutorul” bancomatelor. CARE a fost metoda folosită:

Polițiștii bistrițeni au efectuat ieri două percheziții domiciliare, pe raza municipiului.

La percheziții au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 6 carduri bancare emise în Anglia și 2 token-uri aferente, 107 cartușe neletale, precum și alte obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie” explică reprezentanții IPJ BN.

Un bărbat de 36 de ani, din Bistrița, a fost reținut ieri și a fost dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos. Magistrații au decis arestarea sa preventivă pentrui 30 de zile.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că, la data de 30 octombrie 2020, bărbatul de 36 de ani ar fi montat în fanta de introducere a cardurilor bancare a unui ATM un dispozitiv cu ajutorul căruia ar fi efectuat operațiuni de interogare și retragere numerar. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de 9.000 de lei” se arată în comunicatul polițiștilor.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor implicate. La acțiunile de ieri au participat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Dosarul se află în instrumentarea polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vor accepta cazinourile online licențiate plata în Bitcoin?

Bitcoin-ul este subiectul principal în multe discuții din lumea digitală, iar industria de gambling nu este...

ITALTEXTIL Sărata angajează secretară, mecanic întreținere și tehnician! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: Italtextil Sărata are nevoie de o secretară pentru...

COLIBIȚA: Terasa și magazinul Delice Pan vă așteaptă cu bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud

Magazinul Delice Pan din Colibița vă așteaptă cu o terasă proaspăt reamenajată. Sunt disponibile acum 100...