4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

INCONȘTIENȚĂ pe DN 17: Angajații Primăriei ar fi transportat căsuțele din lemn fără să le asigure

Un bistrițean a surprins în trafic o imagine care l-a lăsat mască. O mașină a Primăriei Bistrița transporta o căsuță de lemn, pe DN 17, într-o autoutilitară, fără să o fi asigurat. ”Vă imaginați ce pericol ați generat în trafic?” este întrebarea bistrițeanului.

La fiecare început de săptămână, pe site-ul Primăriei Bistrița apare ”Fișa de lucru„ a celor de la Direcția de Servicii Publice.

Printre sarcinile săptămânii 5 – 9 septembrie se numără și :

În această dimineață, un bistrițean aflat în trafic, pe DN 17, a surprins tocmai un astfel de transport. Conform imaginii postate pe rețelele de socializare, și a descrierii, angajații Primăriei Bistrița ar fi pus în pericol viețile celorlalți:

  • fără să fie asigurată cu chingi
  • Se mișca pe platformă
  • Zburau bucăți de șindrile de pe acoperiș peste mașinile din trafic

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.