8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

INEDIT! Cum reinventează o asociație ideea de „clacă” pentru a renova o șură și a o face multifuncțională

Asociația Clubul Femeilor Solidare din Năsăud își propune să renoveze o șură și să o facă multifuncțională. O va pune la dispoziția comunității, pentru activități dedicate copiilor, părinților și bunicilor. Pentru ca acest vis să devină realitate, asociația apelează la „clacă”, un obicei vechi de întrajutorare prin muncă.

În perioada 1 august – 1 octombrie, Clubul Femeilor Solidare din Năsăud își propune să renoveze o șură și să o pună la dispoziția comunității, pentru activități dedicate copiilor, părinților și bunicilor.

Pentru a duce la bun sfârșit proiectul, asociația apelează la clacă, un obicei vechi, care presupune ajutorarea semenilor, prin muncă. Șura respectivă este situată în Năsăud, pe Valea Căstăilor.

„Tu ți-ai ,,dona” munca ta, în slujba BINELUI? Dacă-ți pui întrebarea, cât timp, e simplu, o zi, două, câte poți și cu poți. Sigur că POȚI, totul e să VREI! Împreună vom crea un colț de Rai în natură, un colț al BINELUI.  Ce ne-am propus? Pentru început, să renovăm o șură, în mod organizat, care să devină multifuncțională, multiplelor activități recreative și educative pentru copii, parinți și bunici”, este mesajul transmis de asociație.

Informații suplimentare puteți găsi pe pagina de Facebook a asociației sau la numărul de telefon 0766060374.

Foto: covasnamedia.ro

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.