8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Jelena Trifunovic ratează întreg sezonul pentru Gloria după o accidentare gravă

Jelena Trifunovic, componentă de bază în primul 7 al echipei de handbal feminin a Gloriei Bistrița, vă rata întregul sezon competițional din cauza unei accidentări.

Handbalista a suferit o accidentare chiar înainte de startul sezonului și începutul meciurilor amicale de la Baia Mare, Most sau cele de acasă, cu Metz, Ferencvaros și Vâlcea.

În cadrul unei conferințe de presă organizată la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Horațiu Pașca, antrenorul formațiunii bistrițene, a prezentat situația în care se află interul stâng al Gloriei:

„Jelena a suferit o ruptură a tendonului ahilian. Timpul de recuperare de după operație este de 8 luni”.

Gloria stă a stat prost la capitolul intermediari în teren timp de trei sezoane. Probabil că nici acum nu stă excelent, iar pierderea Jelenei este un mare minus pentru echipă, Pașca fiind nevoit să suplimenteze lotul cu încă o jucătoare, ca soluție de avarie.

Sârboaica are 31 de ani și face parte din lotul național al Serbiei. A trecut pe la echipe puternice din zona balcanică, iar în România a făcut performanță pentru SCM Craiova în momentul în care a câștigat Cupa EHF, pentru SCM Râmnicu Vâlcea, iar acum activează la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Foto: ProSport.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.