-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Jelena Trifunovic ratează întreg sezonul pentru Gloria după o accidentare gravă

Jelena Trifunovic, componentă de bază în primul 7 al echipei de handbal feminin a Gloriei Bistrița, vă rata întregul sezon competițional din cauza unei accidentări.

Handbalista a suferit o accidentare chiar înainte de startul sezonului și începutul meciurilor amicale de la Baia Mare, Most sau cele de acasă, cu Metz, Ferencvaros și Vâlcea.

În cadrul unei conferințe de presă organizată la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Horațiu Pașca, antrenorul formațiunii bistrițene, a prezentat situația în care se află interul stâng al Gloriei:

„Jelena a suferit o ruptură a tendonului ahilian. Timpul de recuperare de după operație este de 8 luni”.

Gloria stă a stat prost la capitolul intermediari în teren timp de trei sezoane. Probabil că nici acum nu stă excelent, iar pierderea Jelenei este un mare minus pentru echipă, Pașca fiind nevoit să suplimenteze lotul cu încă o jucătoare, ca soluție de avarie.

Sârboaica are 31 de ani și face parte din lotul național al Serbiei. A trecut pe la echipe puternice din zona balcanică, iar în România a făcut performanță pentru SCM Craiova în momentul în care a câștigat Cupa EHF, pentru SCM Râmnicu Vâlcea, iar acum activează la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Foto: ProSport.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.