19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

INEDIT: Mașina de epocă a lui Arnold Schwarzenegger, printre cele 60 de bijuterii pe patru roți ale expoziției de mâine

Castel Rally by EHRLE are loc în acest weekend. 60 de bijuterii pe patru roți pornesc într-un turneu de descoperire a castelelor din Bistrița-Năsăud și Mureș. La expoziția de la Bistrița va putea fi admirată și o mașină de epocă a lui Arnold Schwarzenegger.

Zeci de mașini de epocă din România, Ungaria, Spania, și Germania pornesc într-un raliu – Castle Rally – de două zile. Acestea vor parcurge un traseu menit să le „descopere” frumoasele castele din Bistrița-Năsăud și Mureș.

Mâine după-masă poposesc la Bistrița.

FOTO – SUPER final de săptămână: Expoziție de mașini de epocă din diferite țări, la Bistrița

Mașina de epocă a lui Arnold Schwarzenegger, printre exponate

Cea de-a șaptea ediție a „Campionatului de raliuri de regularitate pentru vehicule istorice” include anul acesta, în premieră, pe traseul Tg Mureș  – Bistrița – Tg Mureș,  60 de mașini de epocă.

Unele au fost fabricate în urmă cu aproape 100 de ani. Concurenții vor ajunge la Bistrița vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 18.00. Aceștia vor staționa până la ora 20.00 în parcarea fabricii Rombat, din str. Drumul Cetății, nr 4.

Ne  bucurăm că putem să le oferim, în premieră, locuitorilor municipiului Bistrița un regal auto. Vehiculele retro sunt cea mai bună dovadă că un produs de calitate dăinuie peste timp. Ne onorează că organizatorii au ales ca punct de staționare și plecare în cursă fabrica Rombat, singurul producător 360O  de baterii auto din România.

Îi invităm pe toți bistrițenii să admire bijuteriile auto pe patru roți care și-au anunțat prezența. Totodată sperăm să se înscrie în concursul inedit pe care l-am pregătit pentru ei”, a declarat George Chiriță, director de vânzări și marketing al companiei Rombat.

Cel mai vechi vehicul este un Plymouth fabricat în 1938. Cel mai celebru este un Excalibur Phaeton despre care se spune că a aparținut celebrului actor Arnold Schwarzenegger. Bistrițenii vor putea vedea vineri, în parcarea Rombat și alte mărci celebre de mașini de epocă precum:

  • Ford Mustang fabricat în anii 60
  • un Fiat Ballila fabricat în 1940
  • o Volga din 1957.

Ne bucurăm că am reușit să reluăm campionatul după doi ani de pauză impusă de criza sanitară. Mulțumim echipei Rombat pentru susținere și găzduire. Îi așteptăm pe bistrițeni să facem fotografii și să le povestim istoria mașinilor înscrise în competiție”, a declarat Robert Laszlo,  organizatorul raliului.

Compania Rombat invită bistrițenii vineri, 20 mai 2022, de la ora 18.00, în parcarea fabricii, pentru a admira automobilele retro, a face fotografii și a participa la concursul organizat de Rombat în social-media.

INEDIT CONCURS

Bistrițenii pot câștiga:

  • unul dintre cele 3 trollere Samsonite Base Boost
  • una din cele 5 umbrele Traveler
  • două Vibe Power Bank&Speaker

CUM: Dacă realizează o fotografie la parada din parcarea Rombat și o postează pe contul personal de Facebook, fotografia folosind  hashtag-urile #LaROMBAT și #CastelRally.

Fotografiile făcute la parada din parcarea Rombat pot fi încărcate pe contul personal de Facebook în intervalul vineri, 20 mai 2022, orele 18.00 – duminică, 22 mai 2022, orele 23.59.

Câștigătorii vor fi desemnați prin extragere și contactați individual, prin intermediul contului de Facebook, cu care s-au înscris în concurs.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...