-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

INEDIT! Programări online la Policlinică! Iar în viitorul apropiat, încă ceva benefic pacienților

Pentru consultațiile la Policlinică, pacienții trebuiau să își facă programare. Asta însemna zeci de telefoane date sau așteptat, ore în șir, la rând. De astăzi însă, acest lucru nu mai e o problemă! Programările se pot face online. Iar conducerea Spitalului mai pregătește un ajutor pentru pacienți.

Începând de astăzi, pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, www.sjub.ro, este funcțional sistemul de programări on-line pentru consultațiile din policlinică.”, a anunțat Gabriel Lazany, pe pagina sa de Facebook.

Acesta va funcționa în paralel cu programările clasice. Așa că cei care nu au acces la internet, nu au de ce să-și facă probleme. Se vor putea programa în continuare, la ghișeu, ca și până acum.

Totuși, sistemul de programare online este la început, așa că există șanse să apară mici probleme, o perioadă.

Deoarece, încercăm să adaptăm sistemul de programare pe specificul activității fiecărui cabinet de specialitate, în următoarea perioadă pot apărea mici probleme de funcționare a acestuia”, mai spune managerul Spitalului.

Mai mult, conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița dorește să mai facă un pas în ajutorarea pacienților.

„În curând va fi implementat și sistemul de acces on-line la rezultatul analizelor medicale, pacienții nemaifiind obligați să se prezinte personal la policlinică, pentru ridicarea acestora”, a explicat Gabriel Lazany.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: