20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

INEDIT: Semimaratonul Mocăniței aduce anul acesta și o probă pe două roți

Cea de-a treia ediție a Semimaratonului Mocăniței va avea loc în toamnă. În luna mai, când încep înscrierile, va mai exista o probă. Se va amenaja și un traseu pentru biciclete.

Semimaratonul Mocăniței este o competiție sportivă care a avut loc prima dată în 2021. Ideea acestuia s-a născut din dorința de promovare, într-un mod sănătos, a frumuseților județului nostru. De asemenea, pe traseu, concurenții „descoperă” povești inedite sau văd locuri ce trebuie „salvate”.

Prima ediție a adunat peste 150 de concurenți, unii veniți chiar și de peste graniță.

FOTO/VIDEO: A venit din Germania ca să participe la prima ediție a semi-maratonului Mocăniței!

 

A doua ediție a semimaratonului a adus și un traseu pentru copii.

Anul acesta, în octombrie, va avea loc cea de-a treia ediție a competiției. Și de această dată va aduce ceva inedit. Se va amenaja și un traseu pentru biciclete.

”Mergem mai departe cu ediția a 3-a a Semimaratonului Mocăniței, competiția de alergat prin care explorăm zona micului tren de la Teaca!

Sâmbătă 14 Octombrie 2023, Castelul Teleki din Posmuș, Bistrița-Năsăud

Pe lângă proba de semimaraton, cros și cursa copiilor, luăm în calcul ca anul acesta să introducem și o competiție pentru iubitorii de biciclit. Detaliile și înscrierile vor urma în luna Mai” au scris voluntarii Asociației Mocănița Transilvaniei.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.