17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

INEDIT: Semimaratonul Mocăniței aduce anul acesta și o probă pe două roți

Cea de-a treia ediție a Semimaratonului Mocăniței va avea loc în toamnă. În luna mai, când încep înscrierile, va mai exista o probă. Se va amenaja și un traseu pentru biciclete.

Semimaratonul Mocăniței este o competiție sportivă care a avut loc prima dată în 2021. Ideea acestuia s-a născut din dorința de promovare, într-un mod sănătos, a frumuseților județului nostru. De asemenea, pe traseu, concurenții „descoperă” povești inedite sau văd locuri ce trebuie „salvate”.

Prima ediție a adunat peste 150 de concurenți, unii veniți chiar și de peste graniță.

FOTO/VIDEO: A venit din Germania ca să participe la prima ediție a semi-maratonului Mocăniței!

 

A doua ediție a semimaratonului a adus și un traseu pentru copii.

Anul acesta, în octombrie, va avea loc cea de-a treia ediție a competiției. Și de această dată va aduce ceva inedit. Se va amenaja și un traseu pentru biciclete.

”Mergem mai departe cu ediția a 3-a a Semimaratonului Mocăniței, competiția de alergat prin care explorăm zona micului tren de la Teaca!

Sâmbătă 14 Octombrie 2023, Castelul Teleki din Posmuș, Bistrița-Năsăud

Pe lângă proba de semimaraton, cros și cursa copiilor, luăm în calcul ca anul acesta să introducem și o competiție pentru iubitorii de biciclit. Detaliile și înscrierile vor urma în luna Mai” au scris voluntarii Asociației Mocănița Transilvaniei.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.