-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Înscrie-te la „Bistrița Verde”! Curțile și balcoanele vor fi premiate de Primărie 

Grădinile de la casă ori bloc și balcoanele care vor fi ornamentate pot să se „întreacă” printr-un proiect al Primăriei Bistrița, respectiv „Bistrița Verde”. Concursul se desfășoară pe o durată de patru luni.

În cele patru luni, din iunie până în septembrie, fiecare persoană înscrisă trebuie să își înfrumusețeze balconul locuinței, grădina din fața blocului sau grădina din fața casei.

Premiile vor fi acordate în funcție de:

  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”,
  • „Cel mai frumos balcon cu flori”
  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”

„Desfăşurarea concursului are la bază Regulamentul de organizare a concursului „Bistriţa verde” în care sunt propuse şi criteriile pentru acordarea premiilor. Votul cetățenilor reprezintă 25 % din valoarea punctajului final, iar punctajul comisiei de evaluare reprezintă 75% din acesta. Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde” se va face în luna septembrie”, au comunicat cei de la Primăria Bistrița.

Locațiile înscrise în concurs vor fi afișate pe site-ul Primăriei municipiului Bistrița unde, în perioada 1-15 septembrie 2021, pot fi votate on-line.

„Invităm persoanele și asociațiile de proprietari interesate să transmită formularul de înscriere la adresa [email protected], fie completându-l la sediul primăriei din strada Gh. Șincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice, începând cu data de 2 iunie până în 31 august 2021”, au mai transmis organizatorii evenimentului.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.