18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Inspectoratul Școlar despre fetița rănită de la Sângeorz-Băi: „Urmează să vedem cine poartă responsabilitatea incidentului”

Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă în cazul fetiței rănite ieri la școală, la Sângeorz-Băi. O fetiță de 12 ani a suferit răni grave la cap, după ce ar fi fost împinsă de un coleg mai mare, ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap.

Incidentul s-a produs ieri după-masă la școala generală din Sângeorz-Băi. Victima este o fată de 12 ani, elevă în clasa a V-a. Se pare că aceasta mers de la etajul unde avea clasa la parter, unde a intrat în conflict cu un elev cu doi ani mai mare.

Acesta ar fi împins-o sau lovit-o, iar fata s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit puternic la cap. Copila și-a pierdut conștiența de mai multe ori imediat după incident, determinând echipajele medicale să apeleze la un elicopter SMURD, care a transportat-o pe elevă la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

Inspectoratul de Poliție Județean a început o anchetă în acest sens, cercetând incidentul ca agresiune fizică Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Și Inspectoratul Școlar Județean s-a autosesizat și a deschis o anchetă pentru a vedea cine se face responsabil pentru acest incident pentrecut în pauză. Se pare că camerele de supravegherea au surprins incidentul.

„La nivelul scolii au stabilit și ei o comisie și noi la randul nostru ne-am autosesizată și am numit o comisie. Urmează să vedem cine poartă responsabilitatea incidentului. Era un profesor de serviciu care era pe coridor, la cativa metri de incident”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Monica Buboly, purtătorul de cuvânt al ISJ BN.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...