12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Inspectoratul Școlar despre fetița rănită de la Sângeorz-Băi: „Urmează să vedem cine poartă responsabilitatea incidentului”

Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă în cazul fetiței rănite ieri la școală, la Sângeorz-Băi. O fetiță de 12 ani a suferit răni grave la cap, după ce ar fi fost împinsă de un coleg mai mare, ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap.

Incidentul s-a produs ieri după-masă la școala generală din Sângeorz-Băi. Victima este o fată de 12 ani, elevă în clasa a V-a. Se pare că aceasta mers de la etajul unde avea clasa la parter, unde a intrat în conflict cu un elev cu doi ani mai mare.

Acesta ar fi împins-o sau lovit-o, iar fata s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit puternic la cap. Copila și-a pierdut conștiența de mai multe ori imediat după incident, determinând echipajele medicale să apeleze la un elicopter SMURD, care a transportat-o pe elevă la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

Inspectoratul de Poliție Județean a început o anchetă în acest sens, cercetând incidentul ca agresiune fizică Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Și Inspectoratul Școlar Județean s-a autosesizat și a deschis o anchetă pentru a vedea cine se face responsabil pentru acest incident pentrecut în pauză. Se pare că camerele de supravegherea au surprins incidentul.

„La nivelul scolii au stabilit și ei o comisie și noi la randul nostru ne-am autosesizată și am numit o comisie. Urmează să vedem cine poartă responsabilitatea incidentului. Era un profesor de serviciu care era pe coridor, la cativa metri de incident”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Monica Buboly, purtătorul de cuvânt al ISJ BN.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...